Filter
MBA
Pakisztán Lahore A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Üzleti ügyvitel MBA Képzések 2019/2020 Összevetése in Lahore Pakisztánban

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

Pakisztán, hivatalosan a Pakisztáni Iszlám Köztársaság, egy szuverén ország Dél-Ázsiában. A lakosság meghaladja a 180 millió ember, ez a hatodik legnépesebb ország a világon.

Lahore egyik legfontosabb városa Pakisztán. Ez a gazdasági központja Pakisztánban, ahol a vállalati beruházások és összeolvadások történik napi rendszerességgel. Ezért az egyetemek, mint Lahore University of Management Sciences és Lahore School of Economics elkötelezett a minőségi oktatás, hogy felkészüljenek a vállalati egyének.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Üzleti ügyvitel MBA Diplomák in Lahore Pakisztánban 2019/2020

Tovább Kevesebb

3 Találatok Üzleti ügyvitel, Lahore

Diplomák
Helyszín
Pakisztán
Lahore
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Suleman Dawood School of Business

A Masters of Business Administration (MBA) program a Suleman Dawood School of Business (SDSB) a LUMS nyújt intenzív és igényes tanulmányaikhoz, amelyben két év nappali ta ... [+]

Miért LUMS MBA?

"Csatlakoztam LUMS a 1991 nyarán a régi campus. Mert nyári orientáció egyebek között azt vezették be a számítógépek és adott két flopi minden! Jön a háttérben a hagyományos osztálytermek, az ügy módszer a tanítás érezte félelmetes. Szerencsés voltam, hogy már tanították az alapító kar LUMS, kevesebb, mint 100 diák az egyetemen. Csináltam az élethosszig tartó barátságok nál töltött idő során LUMS. Míg WAC volt vissza megszakító a csalit Halwa Puri reggeli tartott minket megy, hogy ne felejtsük el az éjféli kosárlabda mérkőzés. Nem bánnám, csinálja újra! "

Aali Shafi MBA 1993, ügyvezető alelnöke és üzleti vezetője, MCB Bank Ltd... [-]

Pakisztán Lahore
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Forman Christian College

Ez egy kétéves program egy általános menedzsment fókusz. A program célja, hogy fejlessze a magas színvonalú szakmai, ki lesz a változás kombinációja révén a kreativitás, ... [+]

Ez egy kétéves program egy általános menedzsment fókusz. A program célja, hogy fejlessze a magas színvonalú szakmai, ki lesz a változás kombinációja révén a kreativitás, a kezdeményezés, a hozzáértés és az interperszonális készségek. Az egész tanulási tapasztalat nagyon interaktív és a lehető legjobb mix esetek, szimulációk és interaktív előadások annak érdekében, hogy a hallgatók szert mind az elmélet és a legjobb gyakorlatok az üzletből.

Célja a funkcionális kompetencia bármelyik mai vezetője várhatóan a mai egyre bonyolultabb üzleti környezet. Van egy nagy hangsúlyt fektet a megértése és kezelése modern vállalati komplexumon belül keretében Pakisztánban.... [-]

Pakisztán Lahore
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Management and Technology - Pakistan

A Master of Business Administration (MBA) program a School of Business és Gazdaságtudományi (SBE) szigorú, eredmény orientált, globális és a valóság alapja. Tanított az e ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) program a School of Business és Gazdaságtudományi (SBE) szigorú, eredmény orientált, globális és a valóság alapja. Tanított az egyik legjobb üzleti kar az országban, a program átadott egy olyan környezetben, a kölcsönös tanulás, csoportmunka, élvonalbeli kutatás és a dinamizmus.

&nbsp

Az MBA a SBE egy interaktív program, ahol a hallgatók nem félnek a kihívást a professzor, és konstruktív párbeszéd. A támogató környezet az SBE, a diákok nem csak a tudás megszerzésére, hanem a képességek, a tapasztalat és a szükséges hálózati szükség lesz sikeres a mai globális versenyben.

&nbsp... [-]

Pakisztán Lahore
Április 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul