MBASTUDIES

Távoktatás Üzleti tanulmányok MBA Képzések Keresése Hong Kongban 2020/2021

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Az üzleti tanulmányok során a hallgatók elsajátíthatják az üzleti területen szükséges ismereteket és készségeket. A tantárgyak között megtaláljuk a számvitelt, közgazdaságtant, a szervezési tanulmányokat, az üzleti etikát és a marketinget.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Hong Kong egyik a két különleges közigazgatási régiók a People 's Republic of China, a másik Makaó.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Üzleti tanulmányok MBA Diplomák Hong Kongban 2020/2021

2 Találatok Üzleti tanulmányok, Hongkong, Távoktatás Filter

Online MBA

Douglas Business School
MBA
<
Részidős
Angol
On-line

Az MBA (top-up) program elérhető azoknak a hallgatóknak, akik már teljesítették az OTHM 7-es szintű oklevelet a stratégiai menedzsment és a vezetés szakképesítésében, és legal ...

Tovább

Master of Business Administration - MBA

Oxademy Business School
MBA
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Campus
On-line

A Master of Business Administration egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

Tovább