MBASTUDIES

Távoktatás Adattudomány MBA Képzések Megteintése az Amerikai Egyesült Philadelphia Amerikai Egyesült Államok 2020

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Philadelphia a legnagyobb város Pennsylvania állam. És a magasabb oktatási létesítményeket a város ismert a művészet és a kultúra. A keleti parton, Philadelphia a második legnagyobb városa diák koncentrált.

Kérj Információt Távoktatás Adattudomány MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Philadelphia az Amerikai Egyesült Államokban 2020

1 Találatok Adattudomány, Philadelphia, Távoktatás Filter

MBA: Az Adat Intelligens MBA

Saint Joseph's University, Haub School of Business
MBA
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;3 év
Angol
Campus
On-line

Keress az MBA-t, amelyet mindig is szerettél, miközben értékes szakértelmet szereztél az üzleti elemzésekben.

Tovább