Filter
MBA
Afganisztán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MBA Diploma Összevetése Afganisztánban 2019

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Afganisztán az egyik legjobb országokat, amelyek felsőoktatási képzés az ázsiai miután 42 állami és 60 magán egyetemeken. Ezek az intézmények lehetővé teszik mind a helyi, valamint a nemzetközi diákok, hogy minőségi oktatás. Kínálnak legtöbb tananyagok az arab nyelvet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Afganisztánban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Afganisztán
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
American University of Afghanistan

Örömmel jelentjük be, hogy az American University of Afghanistan most fogadnak jelentkezéseket a legrangosabb üzleti diplomát Afganisztánban, a AUAF Master of Business ... [+]

Master of Business Administration

&nbsp

Örömmel jelentjük be, hogy az American University of Afghanistan most fogadnak jelentkezéseket a legrangosabb üzleti diplomát Afganisztánban, a AUAF Master of Business Administration, egy világszínvonalú tanterv és szigorú tanított nemzetközileg képzett oktatók szakértelemmel a globális üzleti gyakorlatokat.

A AUAF Master of Business Administration program magában foglalja a 15 hitel tanfolyamok, amelyek átfogó képet az általános üzleti menedzsment. Osztályok bevezetett egy kohorsz alapon. Minden korosztály előrehaladtával kialakult sorrend a tanfolyamok, hogy első fejlesztése a fogalmak, eszközök és technikák a legjobb gyakorlat szervezetekben. Akkor ezek hozott össze, hogy az elemzési készség. ... [-]

Afganisztán Kabul
May 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul