MBASTUDIES.HU

A Legjobb MBA Diploma Összevetése Afganisztánban 2019

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Afganisztán az egyik legjobb országokat, amelyek felsőoktatási képzés az ázsiai miután 42 állami és 60 magán egyetemeken. Ezek az intézmények lehetővé teszik mind a helyi, valamint a nemzetközi diákok, hogy minőségi oktatás. Kínálnak legtöbb tananyagok az arab nyelvet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Afganisztánban 2019

Találat Filter

Master of Business Administration

American University of Afghanistan
Campus Nappali May 2019 Afganisztán Kabul

Örömmel jelentjük be, hogy az American University of Afghanistan most fogadnak jelentkezéseket a legrangosabb üzleti diplomát Afganisztánban, a AUAF Master of Business