MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Afrika 2019

Afrika vonzza a diákok a világ minden tájáról a mester szakok. Afrika valamit ajánlani mindenkinek, izgalmas városokat, az apró falvakat és intenzív szabadtéri tevékenységek pihentető strandok. Vannak egyetemek található szerte Afrikában, magas színvonalú üzleti programok, így az MBA-Afrikában egyre népszerűbb választás sok diák számára. Azok, válassza ezt a mértékű talál igazán élménnyé a remek oktatás, a kultúra, valamint a személyes és a szakmai fejlődés. Az MBA Afrikában magában tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók egy erős alapot az alapvető üzleti elvek, mint a marketing, menedzsment, pénzügy, emberi erőforrások, az etika, és a jog. Miatt az egyre inkább globalizálódó üzleti piacon, sok MBA programok Afrikában tanítani nemzetközi szemszögből nézve egy sokszínű hallgatói környezetben. Általában vevő diákok MBA Afrikában megtapasztalja a tanfolyam, a kutatás, szakmai, és a szakdolgozat.Ön többet szeretne megtudni egy MBA-Afrikában lépeget a programok alatt. Tudjon meg többet a lehetőségek várnak rád!

Találat Filter

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónapok Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Cyprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

MBA - Master of Business Administration

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónapok Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 26 további

UCT GSB MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 1 további

A GSB MBA program úgy van felépítve, hogy finomítsa szakmai ismereteit, ösztönözze a képzelőerejét, és megadja Önnek azokat a készségeket és magabiztosságot, amire Önöknek szüksége van a céljaik megvalósításához. Meg fogod tanulni, hogy megnézzük a világot, hogy mi az, és mi válhat, és felfedezheti, hogyan válthatja egyszerű ihleteket értelmes üzleti megoldásokká.

MBA Nemzetközi Menedzsment szakirányban Resort Management

Vatel Mauritius
Campus Nappali 9 félév Szeptember 2019 Mauritius Quatre Bornes

A Resort Management specializáció célja a diákok célja, hogy a felsővezetők a nemzetközi vendéglátóiparban dolgozni olyan vállalatokban, amelyek magukban foglalják a hagyományos szállodák és éttermek mellett: gyógyfürdők, golfpályák, szabadidős tevékenységek, szórakoztató parkok stb. egy igen összetett szervezet irányításával, amelynek korlátait gyakran helyénnyel erősíti (sivatagban, szavanna, szigeten, nagyváros szívében stb.). Ez a specializáció tanítja a tanulókat, hogy megértsék az egyes entitásokhoz tartozó működési, pénzügyi és stratégiai logikát. Kötelezően kell eljárniuk marketinges vagy humán erőforrás-küldetésekkel szakmai partnerekkel.

MBA Vatel az ökoturizmus menedzsmentben

Vatel Madagascar
Campus Nappali 2 év Október 2019 Madagaszkár Antananarivo

Az utóbbi években az egész világ, valamint természetesen a turizmus is felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát. Ebben az összefüggésben az ökoturizmus szakirány célja olyan vezetők képzése, akik képesek irányítani vagy végrehajtani egy olyan turisztikai projektet, amely megfelel a fenntartható fejlődés elveinek, valamint az ökológiai, gazdasági és társadalmi téteknek.

Master Of Business Administration (MBA)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Augusztus 2019 Marokkó Ifran + 1 további

Az Al Akhawayn Egyetem üzleti továbbképzési programja célja, hogy segítsen elérni azt a célt, hogy sikeres menedzserként vagy vezető szerepet töltsön be a globális gazdaságban. A kurzusok az egész program kiterjeszti általános ismereteit és képességeit a széles körű üzleti adminisztráció, és az Ön számára a lehetősége a mélyreható ismeretek egy szakterületen.

Master Of Business Administration (MBA)

Adventist University of Africa
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónapok Január 2020 Kenya Nairobi + 1 további

Ha a cél az, hogy a karrierjét és a személyes fejlődését új magasságokba mozgassa, az MBA-programunk az Ön számára van. Az Adventist University of Africa MBA programot kínál a dolgozó szakemberek és a nappali tagozatos hallgatók számára. MBA programunk a friss gondolkodásról, az innovatív vezetésről, a stewardship-ről, a pozitív hatásról, a társadalmi felelősségvállalásról, a szellemi és etikai értékekről szól, a szakmai kompetenciák kiegyensúlyozására.

Általános MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2019 Egyiptom Nasr City + 1 további

Az általános MBA program a diákok vagy alkalmazottak, akik szeretnék lendületet és kiváló a karrierjét. Úgy van kialakítva, hogy a jelenlegi karriereket továbbadja a megszerzett tudással és készségekkel.

Master Of Business Administration (MBA)

YKBS LTD
On-line 3 félév Augusztus 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix

A Master of Business Administration (Általános) program középpontjában a menedzsment egy gyorsan változó, információs gazdag globális piacon. A program célja, hogy fogalmi megértését, szintézisét és kritikus alkalmazását fejlessze a menedzsment elméletben a megfelelő tapasztalattal rendelkező emberek számára, akik irányítási karrierjüket kívánják előrehaladni.

MBA

Rhodes Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 4 félév Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Grahamstown + 1 további

A Rhodes Business School AMBA akkreditált MBA interaktív, innovatív és intenzív. Ez lehetővé teszi, hogy aktívan vegyen részt a kortárs üzleti kérdésekkel a fenntarthatóság lencse révén.

Master Of Business Administration (MBA)

Mind Development Academy
On-line Részidős oktatás 1 - 4 év Nyílt Beiratkozás Dél-afrikai Köztársaság Cape Town

Megértjük, mennyire elfoglalt felnőtteknek nincs ideje visszamenni az iskolába. Most már lehetőséged van saját otthonod kényelmében keresni a diplomaidat, és még mindig ideje van magadnak és családjának. A felvételi iroda azért van itt, hogy segítsen neked, további információért vagy annak megtekintéséért, hogy jogosult-e a felvételre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

MBA

Wits Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónapok Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A WBS MBA program által akkreditált az egyesület MBAs az iskola zászlóshajó tudományos program, és híres az egész világon. A program az élenjáró elmélet és az irányított gyakorlati alkalmazás kombinációját alkalmazza a képességek fejlesztéséhez, amelyeknek nagy menedzsernek és vezetőnek kell lenniük mind Afrikában, mind globálisan.

Master of Business Administration (MBA)

Pan Africa Christian University
Campus Nappali Január 2020 Kenya Nairobi

A cél az MBA program célja, hogy felkészítse a résztvevők a szükséges ismeretek, készségek és attitűdök, melyek révén ezek illeszkednek az általános menedzsment pozíciókat az üzleti (profit és non-profit) szervezetek.

Távoktatási program

Cavendish University Uganda
On-line Nappali 2 - 4 év Május 2019 Uganda Kampala

Távoktatási platformunk rugalmas, hozzáférhető és költséghatékony tanulási módot biztosít a hagyományos tantermi tanulás alternatívájaként. Ez a tanulási mód alkalmas azok számára, akiknek különböző okok miatt nehézségei vannak a hagyományos osztályokba.

Mester fokozatot menedzsment és üzleti adminisztráció (MBA)

Universidade Católica De Moçambique
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Mozambik Maputo

A mesterképzés in Management és Business Administration (MBA) célja, hogy fejlesszék és erősítsék a készségek vezetők Mozambik produkál üzleti elemzők és a vezetők, mind a köz- és a magánszektor, magasan képzett.