73 MBA Programok ban ben Afrika for 2024

MBA Programok ban ben Afrika for 2024Filter
    • Cape Town, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Tanuljon Fokvárosban, Dél-Afrika legszebb városában, egy globálisan rangsorolt, világszínvonalú üzleti iskolában. A University of Cape Town Graduate School of Business -nál (UCT GSB) szenvedélyesen foglalkozunk a tanulással, és elkötelezettek vagyunk a társadalmi reagálás mellett, valamint az ország és más feltörekvő piacok előtt álló kulcsfontosságú fejlesztési kihívások kezelése mellett. Növelje szakmai tudását, és váljon a jövő üzleti vezetőjévé azáltal, hogy megérti és kreatív megoldásokat talál az összetett környezetekben felmerülő kritikus kihívásokra. Szerezzen egyedülálló perspektívát és szakértelmet a pozitív társadalmi változások előmozdításához Dél-Afrikában és azon túl.

    • Curepipe, Mauritius

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az MBA in Hospitality Management program lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy karriert folytassanak ezen a területen. Programunk középpontjában az alapvető alapvető ismeretek, valamint a gyakorlati készségek elsajátítása áll a hallgatók részéről, mivel ez segíti őket abban, hogy vállalkozókká vagy marketingvezetőkké váljanak ebben a gyorsan növekvő vendéglátóiparban.

    • Arusha, Tanzánia
    • Lusaka, Zambia

    Részidő

    2 évek

    Összekevert

    Angol

    A közlekedést és az infrastruktúrát a társadalmi és gazdasági fejlődés fokozásának fontos előfeltételeként azonosították. Az ESAMI tisztában van azzal, hogy a közlekedési szektorban képzett személyzet kritikus tömege nélkül működési teljesítménye gyenge marad, ezért bevezetésre kerül az MBA-TELM.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • Oman Online, Omán
    • + 6 more

    Teljes idő

    14 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Master of Business Administration (MBA) a munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén olyan átfogó tantervet kínál, amely felkészíti a hallgatókat arra, hogy hatékony vezetőkké váljanak a területen. A program alapvető modulokból és szakosodási modulokból áll, amelyek a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítása szempontjából releváns témák széles skáláját fedik le.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • Lagos, Nigéria
    • + 15 more

    Részidő

    12 hónapok

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    Tanuljon online, részmunkaidős vagy távoktatási módot az Egyesült Arab Emírségekből (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Szaúd-Arábiából (Rijád, Jeddah), Nigériából (Lagos, Abuja), Dél-Afrikából (Fokváros, Johannesburg, Durban), Ruandából, Ghánából , India stb. Az egyéves MBA (Master of Business Administration) az egészségügyi menedzsmentben egy átfogó program, amelyet olyan egészségügyi szakemberek számára terveztek, akik nagy karriert várnak az egészségügyi iparban. A program befejezése után a hallgatók az Egyesült Királyságban található Cambridge International Qualifications-ból szereznek posztgraduális oklevelet az egészségügyi menedzsment területén, és az UCAM Universidad Catolica de Murcia-tól az Egészségügyi Menedzsment MBA-t. Az MBA-ban az egészségügy menedzsmentjében beiratkozott hallgatók az 1. részben a nemzetközi humán erőforrás, a stratégiai változásmenedzsment, a stratégiai menedzsment és a vezetés és az üzemeltetés menedzsmentje, valamint az egészségügy menedzsmentje, valamint a vezetés és az egészségügy üzemeltetési menedzsmentjének speciális moduljait vállalják, míg a második részben. a hallgatók befejezik a társadalmi-gazdasági - jogi környezet modult és a szakdolgozatot.

    • Cairo, Egyiptom
    • Skanderborg, Dánia
    • + 2 more

    Részidő

    1 év

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A mesterképzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a menedzsment és vezetési pályára mind az állami, mind a magánszektorban. A hallgatók átfogó alapokra tesznek szert az alapvető menedzsment ismeretek és készségek terén, és sikeresen alkalmazzák a fejlett eszközöket és technikákat az intelligens döntéshozatalhoz különféle szervezeti környezetben.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok
    • Gambia Online, Gambia

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), ez a speciális és megfizethető MBA egy edzője Oxford típusú program, amely meghatározza a mércét a mag tudás, tematikus körét és mélységét, valamint a globális alkalmazhatóságát.

    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő

    21 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Johannesburg Business School (JBS) célja egyértelmű: Szeretnénk felkészíteni az embereket a kis- és középvállalkozások növekedésére, és ezzel munkahelyeket teremtni és gazdaságunkat bővíteni.

    • Online

    Teljes idő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Csatlakozzon 1 éves MBA programunkhoz, hogy fokozza tudását a globális üzleti stratégia, a kockázatok és a hírnév, valamint a vállalati diplomácia területén. A diploma megszerzése után valósággá válik, hogy a feltörekvő gazdaságokban vállalkozzon jelenlegi és jövőbeli szerepeire, és jogosulttá váljon a nemzetközi versenyre a felsővezetői posztokért.

    • Nairobi, Kenya

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez egy kétéves program, amelynek célja a hallgatók felkészítése az üzleti és kapcsolódó területeken folytatott karrierekre. A hallgatók széles körű üzleti menedzsment oktatást kapnak, amely figyelembe veszi a vezetői képességeket, amelyek a dinamikus globális üzleti környezetben professzionális fellépéshez szükségesek. Integrálja a vallást és a keresztény értékeket, lehetővé téve a hallgatók számára fontos készségek elsajátítását, a hatékony vezetőknek és a szervezeti vezetőknek szükségük van a mai globális piacon való sikeres működésre. Integrálja a keresztény bölcsészettudomány és a szakképzés posztgraduális tanulmányát.

    • Kigali, Ruanda

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezzel persze lehet szinkronban a legújabb technológiákat használnak a menedzsment területén különböző formái tranzakciókat. Megérteni és felszív valamennyi formája költségvetési és irányítási, frissítsd a készségek és a munka egy szimulált banki környezetben, hogy kedvet kapjanak a gyakorlati szempontból az ipar, kell megértenünk, és állítsuk be a folyamatos változások zajlanak a Nemzetközi és Országos Környezet.

    • Oxford, Egyesült Királyság
    • Hong Kong, Hongkong
    • + 5 more

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Master of Business Administration egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

    • Liège, Belgium
    • Casablanca, Marokkó
    • + 1 more

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Francia

    HEC Liège és az ESCA nemzetközi MBA képzése egy vezetői részmunkaidős MBA (60 kredit), amelyet francia nyelven kínálnak, és tapasztalt vezetők számára tervezték Casablancában. Ez a 18 hónapon át tartó átfogó képzési program igazi professzionális ugródeszka.

    • Texas City, Amerikai Egyesült Államok
    • Lusaka, Zambia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A TAU MBA programja interaktívabb módon tartalmazza a különböző vezetési készségeket a hallgatók számára. A program felvértezi a hallgatókat, hogy magabiztosan nézzenek szembe az üzleti környezettel, és felgyorsítja a hallgatók mögöttes készségeket, hogy szembenézzenek a globális üzleti kihívásokkal.

    • Cape Town, Dél-afrikai Köztársaság
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság
    • + 1 more

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Jól képzettnek és jól képzettnek jellemeznéd magad? Képes vagy megbirkózni a számtalan problémával, amelyekkel a vezetők szembesülnek az üzleti életben? Törődsz a környezetvédelemmel, megérted a globális problémákat, és etikusan és fenntarthatóan folytatod az üzletmenetet? Szeretnél magasabb szintű általános stratégiai menedzsment készségeket és kompetenciákat elsajátítani jelenlegi képzettsége, ismeretei és készségei fejlesztése érdekében? Ha a fenti leírás vonatkozik Önre, akkor Ön tökéletesen megfelel a(z) Milpark Education zászlóshajó képesítésének, az MBA-nak!