Filter
MBA
Amerikai Virgin-szigetek

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése a Virgin-szigeteken 2019

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Az Amerikai Virgin-szigetek egy jogi személyiséggel nem rendezett terület az Egyesült Államok, amely rendelkezik a szigetek St. Thomas, St. John és St. Croix. A főváros Charlotte Amalie. A legtöbb képzések segít felfedezni "alapvető és alkalmazott tengeri tudományos kutatási és megőrzési ".

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MBA Képzések a Virgin-szigeteken 2019

Read More Read Less
MBA
Egyéb képzési lehetőségek Közép-Amerika és Karib

Results

Diplomák
Helyszín
Amerikai Virgin-szigetek
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of the Virgin Islands

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezetési és irányítási karrier minden szintjén és a kormányzati funkciók, a közhas ... [+]

MBA

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezetési és irányítási karrier minden szintjén és a kormányzati funkciók, a közhasznú intézmények és az üzleti közösség, és hogy jól képzett diplomások, akik erősen motiváltak keresni hosszú távú vezetési és irányítási karriert az állami és a magán üzleti szektorban.

A program áll az alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a diploma és a választható kurzusok. Hallgatók speciális tanfolyamokat tükröző aggodalmait sajátos érdeklődési terület.

A program három alapvető tanulmányi területek: alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a beosztás, választható kurzusok, és a dolgozat opciót.... [-]

Amerikai Virgin-szigetek Charlotte Amalie
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikai Virgin-szigetek
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlotte Amalie
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Bővebben magyarul