MBA Képzés a Virgin-szigeteken

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése a Virgin-szigeteken 2018/2019

MBA

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Az Amerikai Virgin-szigetek egy jogi személyiséggel nem rendezett terület az Egyesült Államok, amely rendelkezik a szigetek St. Thomas, St. John és St. Croix. A főváros Charlotte Amalie. A legtöbb képzések segít felfedezni "alapvető és alkalmazott tengeri tudományos kutatási és megőrzési ".

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MBA Képzések a Virgin-szigeteken 2018/2019

Mutass többet

Master of Business Administration (MBA)

University of the Virgin Islands
Campus Nappali September 2019 Amerikai Virgin-szigetek Charlotte Amalie

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezetési és irányítási karrier minden szintjén és a kormányzati funkciók, a közhasznú intézmények és az üzleti közösség [+]

MBA

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezetési és irányítási karrier minden szintjén és a kormányzati funkciók, a közhasznú intézmények és az üzleti közösség, és hogy jól képzett diplomások, akik erősen motiváltak keresni hosszú távú vezetési és irányítási karriert az állami és a magán üzleti szektorban.

A program áll az alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a diploma és a választható kurzusok. Hallgatók speciális tanfolyamokat tükröző aggodalmait sajátos érdeklődési terület.

A program három alapvető tanulmányi területek: alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a beosztás, választható kurzusok, és a dolgozat opciót.... [-]