Filter
MBA
Argentína A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 2 Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése Argentinában 2019

Argentína vált a felső választás sok külföldi diákoknak kíván tovább képezzék magukat olyan környezetben, amely elősegíti a kreativitást és a növekedést. Ezen kívül Argentínában egy izgalmas helyszín minden nemzetközi diák, mely a multikulturális lakosság, és a változatos éghajlati és földrajzi, hogy mozog a dzsungel sivatagi kanyonok. Argentína helyeken nagy értékű oktatási és ez nyilvánvaló, hogy kiváló minőségű oktatási intézmények. Az MBA Argentína kínál majd a diákok kiváló oktatást egy Dél-Amerika legjelentősebb országok és gazdaságok.

Egy MBA Argentínában, a diákok kapnak a szilárd üzleti alapja szükséges, hogy a sikeres karrier. Keresztül tanfolyamok, amelyek középpontjában a marketing, menedzsment, számvitel, pénzügy, IT, és az etika, MBA Argentínában a diákok megtanulják a gyakorlati alkalmazását az üzleti elmélet valós kérdésekre.MBA Argentínában programokat kínál a rugalmasságot, a teljes munkaidős, részmunkaidős, és az online programok.

Lapozás az alábbi lehetőségek közül az MBA Argentína, amely segít elérni a szakmai célokat!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Argentína
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Mente Argentina

A Mente Argentina MBA program célja a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak azt akarják, hogy kap egy mesterképzést az üzleti adminisztráció, de akik egy rendkívül ... [+]

Nemzetközi MBA program Buenos Airesben

A Mente Argentina MBA program célja a diákok szerte a világon, akik nem csak azt akarják, hogy kap egy mesterképzést a Business Administration, de akik egy különleges tanulási tapasztalatot keresnek Buenos Airesben, Argentínában.

Ennek szem előtt tartásával az MBA program nem csak a legmagasabb színvonalú üzleti oktatást kínálja Argentína egyik legrangosabb üzleti iskolájában.

A legmagasabb rangú nemzetközi üzleti iskolákkal összehangoltan a Mente Argentina MBA programja az esettanulmány segítségével nyújt útmutatást. Ez a megközelítés azon üzleti vezetők igényeinek kielégítésére alapul, akik olyan alkalmazottakat és munkatársaikat keresik, akik erős döntéshozatali készséggel rendelkező szakemberek, és képesek hatékonyan alkalmazni az elméletet a gyakorlati problémákra.... [-]

Argentína Buenos Aires
Február 2020
Nappali
10 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
IAE Business School

Az egyéves MBA egy intenzív nemzetközi tanfolyam, amely felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekkel a vállalatok világszerte találkozni fog. Ha kalandos, kíváncsi ember v ... [+]

Az egyéves MBA egy intenzív nemzetközi tanfolyam, amely felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekkel a vállalatok világszerte találkozni fog. Ha kalandos, kíváncsi ember vagy, aki előrelépni és meglepni szeretne, ez az MBA.

Miért válassza az MBA-t az IAE ?Globális jövőkép, a Latin-Amerikára összpontosítva

Az üzleti világ egyre inkább nemzetközi. Ezért készítjük el diákjainkat olyan globális gondolkodásmóddal, amely szükséges ahhoz, hogy kölcsönhatásba lépjen a különböző kultúrákból érkező emberekkel, és dolgozzon ki vállalkozásokat bárhol a világon.

A globalizáció nem azt jelenti, hogy mindez ugyanúgy működik. Az IAE Business School ban úgy véljük, hogy a latin-amerikai üzleti környezetben különleges kihívások vannak, például a makrogazdasági volatilitás, a fogyasztók közötti jelentős különbségek, a pénzügyi kockázatok és a személyes kapcsolatok fontossága. Számítunk szakértelemre, tapasztalatra és kapcsolatokra, hogy felkészítsük a diákjainkat a kihívások kezelésére, Latin-Amerikában és azon túl.... [-]

Argentína Pilar
Február 2020
Nappali
11 - 15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul