MBASTUDIES.HU

Üzleti Ügyviteli Mester Argentinában

A Legjobb 3 Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése Argentinában 2019

Argentína vált a felső választás sok külföldi diákoknak kíván tovább képezzék magukat olyan környezetben, amely elősegíti a kreativitást és a növekedést. Ezen kívül Argentínában egy izgalmas helyszín minden nemzetközi diák, mely a multikulturális lakosság, és a változatos éghajlati és földrajzi, hogy mozog a dzsungel sivatagi kanyonok. Argentína helyeken nagy értékű oktatási és ez nyilvánvaló, hogy kiváló minőségű oktatási intézmények. Az MBA Argentína kínál majd a diákok kiváló oktatást egy Dél-Amerika legjelentősebb országok és gazdaságok.

Egy MBA Argentínában, a diákok kapnak a szilárd üzleti alapja szükséges, hogy a sikeres karrier. Keresztül tanfolyamok, amelyek középpontjában a marketing, menedzsment, számvitel, pénzügy, IT, és az etika, MBA Argentínában a diákok megtanulják a gyakorlati alkalmazását az üzleti elmélet valós kérdésekre.MBA Argentínában programokat kínál a rugalmasságot, a teljes munkaidős, részmunkaidős, és az online programok.

Lapozás az alábbi lehetőségek közül az MBA Argentína, amely segít elérni a szakmai célokat!

Results

Európai hivatalos online MBA-amerikai akkreditált diplomát

ADEN Business School
On-line February 2020 Argentína Mendoza Panama Panama City Kolumbia Bogotá Medellín Guatemala Guatemala City Ecuador Quito Costa Rica San José El Salvador San Salvador San Miguel de Tucumán Honduras San Pedro Sula Tegucigalpa Bolívia Santa Cruz de la Sierra Dominikai Köztársaság Santo Domingo Paraguay Asuncion Nicaragua Managua Chile Santiago Peru Lima Mexikó Buenavista Buenos Aires Cali Spanyolország Barcelona Madrid Barreal Resistencia Neuquen + 37 további

A cél a Master in Business Administration - Executive MBA célja, hogy előkészítse az emberek képesek sikeresen teljesítsenek az üzleti világ etikai és szociális szempontból.


Nemzetközi mba program a buenos aires-ben

Mente Argentina
Campus Nappali 10 - 12 hónapok February 2020 Argentína Buenos Aires

A Mente Argentina MBA program célja a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak azt akarják, hogy kap egy mesterképzést az üzleti adminisztráció, de akik egy rendkívüli


MBA teljes munkaidőben

IAE Business School
Campus Nappali 11 - 15 hónapok February 2020 Argentína Pilar

Az egyéves MBA egy intenzív nemzetközi tanfolyam, amely felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekkel a vállalatok világszerte találkozni fog. Ha kalandos, kíváncsi ember vagy, aki előrelépni és meglepni szeretne, ez az MBA.