MBASTUDIES.HU

A Legjobb 2 Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése Argentinában 2019

Argentína vált a felső választás sok külföldi diákoknak kíván tovább képezzék magukat olyan környezetben, amely elősegíti a kreativitást és a növekedést. Ezen kívül Argentínában egy izgalmas helyszín minden nemzetközi diák, mely a multikulturális lakosság, és a változatos éghajlati és földrajzi, hogy mozog a dzsungel sivatagi kanyonok. Argentína helyeken nagy értékű oktatási és ez nyilvánvaló, hogy kiváló minőségű oktatási intézmények. Az MBA Argentína kínál majd a diákok kiváló oktatást egy Dél-Amerika legjelentősebb országok és gazdaságok.

Egy MBA Argentínában, a diákok kapnak a szilárd üzleti alapja szükséges, hogy a sikeres karrier. Keresztül tanfolyamok, amelyek középpontjában a marketing, menedzsment, számvitel, pénzügy, IT, és az etika, MBA Argentínában a diákok megtanulják a gyakorlati alkalmazását az üzleti elmélet valós kérdésekre.MBA Argentínában programokat kínál a rugalmasságot, a teljes munkaidős, részmunkaidős, és az online programok.

Lapozás az alábbi lehetőségek közül az MBA Argentína, amely segít elérni a szakmai célokat!

Találat Filter

Nemzetközi mba program a buenos aires-ben

Mente Argentina
Campus Nappali 10 - 12 hónapok February 2020 Argentína Buenos Aires

A Mente Argentina MBA program célja a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak azt akarják, hogy kap egy mesterképzést az üzleti adminisztráció, de akik egy rendkívüli

MBA teljes munkaidőben

IAE Business School
Campus Nappali 11 - 15 hónapok February 2020 Argentína Pilar

Az egyéves MBA egy intenzív nemzetközi tanfolyam, amely felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekkel a vállalatok világszerte találkozni fog. Ha kalandos, kíváncsi ember vagy, aki előrelépni és meglepni szeretne, ez az MBA.