MBASTUDIES

2 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Megtekintése az Amerikai Egyesült Adelaide Ausztrália

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Ausztráliában, Adelaide lett elhelyezve, mint egy "ausztrál oktatási központja." Az utóbbi években, a hallgatók száma pelyhesítő felsőoktatási központok, mint a University of Adelaide lenyűgöző.

Kérj Információt Részidős Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Adelaide Ausztráliában 2020

Találat Filter

Nemzetközi MBA DMIN

University of South Australia
Ausztrália, Adelaide
MBA
Július 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Ez a kétéves MBA a szakembereknek fejlett tudás- és menedzsment készségeket nyújt a nemzetközi üzleti életben. Nem igényel korábbi munkatapasztalatot.

Tovább

Torrens University Australia
Ausztrália, Sydney + 7 Több
MBA
Február 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
Campus
On-line

Vezető termékmenedzser Vezető tanácsadó Vezető termékmenedzser Business Development Manager Értékesítési igazgató Vezérigazgatója

Tovább