MBASTUDIES.HU

14 Részidős MBA Képzés Ausztráliában

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

A Legjobb 14 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Ausztráliában 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration (MBA) rugalmas

University of Western Australia Business School
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Perth + 3 további

Ismerje meg, hogyan vezethet bármely helyzetben - függetlenül attól, hogy felépít egy kereskedelmi vállalkozást vagy non-profit szervezetet, vagy egy nagy, multinacionális céget üzemeltet.

Master of Business Administration (Advanced)

Torrens University Australia
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Adelaide + 5 további

Master of Business Administration

Western Sydney University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 további

A Master of Business Administration (MBA) egy magas színvonalú generalista menedzsment mértékben. Ez egy ideális posztgraduális program minden egyén célja, hogy minél nagyobb mélységben és megértése alapvető funkciók a menedzsment és üzleti adminisztráció.

Master of Business Administration (szakmai gyakorlat)

Charles Darwin University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Darwin Sydney Melbourne + 3 további

Ez a kurzus célja, hogy fejlessze az alapvető tulajdonságok és képességek szükségesek a felső- és középvezetők egy sor területen, mint például a kereskedelem, az ipar és az állami szektor. A résztvevők választhatnak, hogy tanulmányozza a

Master of Business Administration nemzetközi

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 8 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

Keres, hogy bővítse látókörét, és vegye be a karrierjét a világ? A USQ Master of Business Administration International, megtudhatja, hogyan lehet megoldani összetett globális szervezeti problémák és dolgozzon ki egy cross-kulturális szempontból a menedzsment és nemzetközi üzleti életben.

Master of Business Administration (mbad)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 72 hónap Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

A Master of Business Administration a USQ megadja a szélén egy versenyképes munkahelyi környezet segít megérteni és a kritikus döntések meghozatalára a változást. Most megtudhatod, a fenntarthatóság az egész globális piacok és összefüggések és modern üzleti menedzsment.

Master of Business Administration és Master of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 30 hónap Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

A Master of Business Administration és a Master of Professional Accounting kettős fokozat biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek a szakmai számvitel, miközben fejlesztése megértését a szélesebb körű menedzsment kontextus, jobban felkészít a felsővezetői szerepek.

Master of Business Administration

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

Az UTS MBA célja a korai karrier szakemberek, amelyek arra törekednek, hogy kiterjesszék ismereteiket és képességeiket vezetői szerepkörökbe, vagy megváltoztassák a pályafutást egy új üzleti területre. A rugalmas 16 témájú program nyolc témakörből álló magot tartalmaz, amelyek a hallgatókat vezetik be a legfontosabb vezetői és üzleti koncepciókba, a nyolc további tantárgyat pedig lehetővé teszik a főbb, a főiskolák és a válaszadók kiválasztását. Minden MBA tantárgyat egy iparági testület hagy jóvá, amely ragaszkodik a "munkahelyi relevanciához", mint kiemelkedő tárgyi tervezési elvnek. Az MBA biztosítja a tudást és készségeket, amelyek elengedhetetlenek a kiváló vezetési teljesítményt.

Master Of Business Administration (MBA)

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 16 hónap November 2019 Ausztrália Ausztrália Online

A Southern Cross University Online MBA-vel diverzifikálhatja ügyfeleit, fejleszti a vezetői szempontokat, és erősítheti stratégiai vezetői képességeit.

Online Master Of Business Administration (Globális)

James Cook University Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Január 2020 Ausztrália Ausztrália Online

A JCU Online MBA Global ad egy adat-vezérelt megközelítést, hogy elemezze ezeket a globális változásokat, és meghatározza, mely lehetőségek biztosítják a legnagyobb eredményt az Ön vállalkozásának.

Master of Business Adminisztráció fejlett

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A Master of Business Administration (MBA) Advanced célja tapasztalt szakemberek ambíció és a hajtás, akik szeretnék fejleszteni a felelősségteljes és fenntartható vezetői képességeit.

Master Of Business Administration (MBA)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek.

Master of Business Administration

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Ausztrália Melbourne + 2 további

A világ legjobb szervezetei kreatív gondolkodókat, együttműködőket és problémamegoldókat keresnek - az empátiával és a képzelettel rendelkező vezetők. A legmodernebb MBA célja, hogy fejlessze ezeket a tulajdonságokat. Megmutatjuk Önt az üzleti vezetés felé vezető úton, és felkészül arra, hogy gyorsan fejlődő világban megéljen.

Az AIB MBA

Australian Institute of Business
On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Ausztrália Adelaide + 1 további

Az AIB MBA programot elfoglalt dolgozó szakemberek számára tervezték. A 100% -os online kézbesítés révén bármikor, bárhol élvezheti a tanulás rugalmasságát, teljes támogatással és iránymutatásokkal a dedikált oktatók és hallgatói csapatok részéről.