MBASTUDIES.HU

4 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Ausztriában

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Az alapvető jellemzője az osztrák felsőoktatási rendszer egy négy éves tanfolyam. Befejezése után egyetemi diplomát, az egyetem gyakran ösztöndíjat azok a diákok, akik szeretnék, hogy további tanulmányok mester, sőt doktori szinten.

A Legjobb 4 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Ausztriában 2019/2020

Találat Filter

Master Of Business Administration (MBA) A Vállalkozói és Innovációs

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Hollandia Apeldoorn Amszterdam Ausztria Bécs + 4 további

Ha keres, hogy előre a karrier menedzsment vagy új vállalkozói Pathway , vagy elolvas egy karrier az innováció és a stratégiai változások kezelése szektor vagy osztály egy cég, akkor az MBA vállalkozási

Pénzügyi Master Of Business Administration (MBA) Pénzügyi

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Ausztria Bécs + 1 további

Ha pénzügyi karrierjét szeretné előrelépni, vagy karrierjét a vállalat pénzügyi szektorában vagy részlegében folytatja, akkor az MBA in Finance lehetővé teszi, hogy a meglévő pozícióból a vezetői szerepekbe ugorjon, vagy előkészítse a belépést új szerepe vezetési szinten.

MBA - Master Of Business Administration

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Hollandia Apeldoorn Ausztria Bécs + 3 további

A Wittenborg Master of Business Administration MBA diploma, amelynek elsődleges célja a nem üzleti ügyintézésű, és nem üzleti igazgatással rendelkező hallgatók, akiknek legalább 3 éves tapasztalata van olyan vállalatokban és szervezetekben, akik olyan szerepet töltenek be, amely az embereket vagy folyamatokat kezeli, vagy mindkettőt .

Master of Business Administration (MBA)

Webster Vienna Private University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Január 2020 Ausztria Bécs + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program képzést biztosít az üzleti iránt érdeklődő diákok megértsék a munka jellege üzleti versenykörnyezetben.