MBASTUDIES.HU

A Legjobb 7 MBA Diploma Összevetése Ausztriában 2019

Ausztria sok mindent kínál a diákok, így a legjobb helyen, Európa a diákok számára keres diplomás képzés az üzleti életben. Amellett, hogy a gyönyörű táj, a modern városok, multikulturális lakosság, és művészeti kultúra, Ausztria ad otthont a kiváló oktatási intézményeket kínál remek MBA Ausztriában programokat.

Egy MBA Ausztriában, a diákok egy erős alapot az üzleti amely biztosítja a szükséges készségeket a gondolkodás kritikus stratégiai döntéshozatalban. Folytató hallgatók MBA Ausztriában is a lehetőséget, hogy szakosodnak olyan területeken, mint marketing, menedzsment, vezetés, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, és a turizmus, hogy csak néhányat említsünk. Pályakezdő MBA Ausztriában programok is kihasználhatják a nagy szakmai hálózat, amely span Európában, így számukra egy él a versenyképes üzleti környezet.

Ha többet szeretne megtudni a különböző MBA Ausztriában programok, vess egy pillantást az alábbi, és keresse meg a programot az Ön számára!

Találat Filter

Master of Business Administration (MBA)

Webster Vienna Private University
Campus Nappali Részidős oktatás 1.5 - 2 év October 2019 Ausztria Vienna + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program képzést biztosít az üzleti iránt érdeklődő diákok megértsék a munka jellege üzleti versenykörnyezetben.

Master Of Business Administration (MBA) A Vállalkozói és Innovációs

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év September 2019 Hollandia Amsterdam Ausztria Vienna + 3 további

Ha keres, hogy előre a karrier menedzsment vagy új vállalkozói Pathway , vagy elolvas egy karrier az innováció és a stratégiai változások kezelése szektor vagy osztály egy cég, akkor az MBA vállalkozási

Master of Business Administration (MBA) A Tiszta Technológia Menedzsment

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év October 2019 Hollandia Apeldoorn Ausztria Vienna + 3 további

Az MBA a Tiszta Technológia Menedzsment (Energy

Pénzügyi Master Of Business Administration (MBA) Pénzügyi

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év September 2019 Hollandia Amsterdam Ausztria Vienna + 3 további

Ha karrierjét a pénzügyi menedzsmentben kívánja előmozdítani, vagy karrierjét a vállalat pénzügyi szektorában vagy részlegében folytatja, akkor a pénzügyi MBA lehetővé teszi, hogy egy meglévő pozícióból menedzselési szerephez juthasson, vagy felkészülhessen arra, hogy lépjen be új szintre vezetői szinten.

MBA Nemzetközi Menedzsment

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Hollandia Amsterdam Ausztria Vienna + 3 további

Az MBA diploma program célja a hallgatók üzleti és nem üzleti adminisztráció Bachelor fokú háttérrel. A pályázóknak legalább 3 éves tapasztalattal kell rendelkezniük olyan vállalatokban és szervezetekben, amelyek olyan embereket vagy folyamatokat irányítanak, akik mindkettőt kezelik.

MBA - Master of Business Administration

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Hollandia Apeldoorn Ausztria Vienna + 3 további

A Wittenborg Master of Business Administration MBA diplomát elsődleges célja a hallgatók egy nem üzleti adminisztráció Bachelor, akik legalább 2 éves tapasztalattal dolgozó cégek és szervezetek szerepét, amely kezeli az emberek vagy folyamatok, vagy mindkettő.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Ausztria Vienna Hollandia Leiden Görögország Athens Thaiföld Bangkok Svájc Geneva + 14 további

Webster University üzleti adminisztrációs programjának mestere az Önhöz hasonló emberek számára tervezett gyorsasággal a sikerhez. Ez a tökéletes válasz azoknak a szakembereknek, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni a hitelesítő adatait, és stratégiai szereplők az üzleti világban.