Filter
MBA
Azerbajdzsán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MBA Képzés Összevetése Azerbajdzsánban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Egy pár évvel Azerbajdzsán javult a felsőoktatási rendszer az oktatás szintje számos egyetemen a nemzetközi szabványoknak. Van is javult a diákok kapcsolat, ahol néhány, a képzési formákat a nemzetközi nyelv, mint az angol, a kínai és a spanyol.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Azerbajdzsánban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Azerbajdzsán
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Khazar University

Az MBA program fejleszti az általános menedzsment képességeit, és biztosítja a fejlett tudás és készségek különböző területein az üzleti tevékenységek függvényében koncen ... [+]

mba master of üzleti adminisztráció

Az MBA program fejleszti az általános menedzsment képességeit, és biztosítja a fejlett tudás és készségek különböző területein az üzleti tevékenységek függvényében koncentrációk és nagy kiadók. Az MBA fokozatú szakemberek jelentős versenyelőnyt mutatnak minden típusú szervezetben. A diplomások által szerzett képesítések létfontosságúak ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be az üzleti életben. A legmagasabb szintű üzleti képesítések, Khazar University MBA program kínál intenzív irányítási fejlődési út. Az MBA programban kifejlesztett készségek és ismeretek a szervezet minden formájára érvényesek, és mind a szakmai vezetők, mind a vállalkozói törekvések számára hasznosak. A Kazár Egyetem MBA programját a nyugati üzleti iskolákkal való szoros együttműködésen keresztül fejlesztették ki. Oktatói készségeik megerősítése érdekében szinte minden SEM-kollégák rendelkeznek gyakorlati képzéssel és karokfejlesztéssel a vezető európai és amerikai egyetemeken. Az egyetem erős tudományos és professzionális hálózata óriási lehetőségeket kínál az intellektuális csere és gyakorlati tapasztalatokért az Azerbajdzsán és a tengerentúlon. Ennek a hátterének köszönhető, hogy a Kazár Egyetem MBA program lehetővé teszi a kar és a hallgatók számára, hogy multidiszciplináris perspektívából vizsgálják az üzleti problémákat, amelyek hangsúlyozzák az interperszonális készségeket és a csapatmunkát, vezetői képességeket és vállalkozói tehetségeket fejlesztenek, növelik a globális tudatosságot és javítják a technológiai ismereteket.... [-]

Azerbajdzsán Baku
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul