Filter
MBA
Azerbajdzsán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MBA Képzés Összevetése Azerbajdzsánban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Egy pár évvel Azerbajdzsán javult a felsőoktatási rendszer az oktatás szintje számos egyetemen a nemzetközi szabványoknak. Van is javult a diákok kapcsolat, ahol néhány, a képzési formákat a nemzetközi nyelv, mint az angol, a kínai és a spanyol.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Azerbajdzsánban 2019

Tovább Kevesebb

Results

Diplomák
Helyszín
Azerbajdzsán
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Western University

MBA került bevezetésre annak érdekében, hogy növelje a szükséges készségek és ismeretek a hallgatók számára a karrierfejlesztés különböző területein a köz-és magánszektor ... [+]

MBA Master Of Business Administration A Western University volt az egyik első egyetem, amely az 1995-ben alapított TASIS programon belül szakmai képzést nyújt a mesterfokozatok szintjén.

MBA került bevezetésre annak érdekében, hogy növelje a szükséges készségek és ismeretek a hallgatók számára a karrierfejlesztés különböző területein a köz-és magánszektor.

Az utóbbi években az országban végrehajtott reformok ösztönzik a gazdasági, politikai és társadalmi fejlődést. Ez viszont növeli a magasan képzett személyzet iránti keresletet.

Az egyik legfontosabb kérdés a tudományos-pedagógiai szakemberek bevonása a szakképzésbe, amely biztosítja az oktatási folyamatot.... [-]

Azerbajdzsán Baku
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul