MBASTUDIES.HU

A Legjobb MBA Képzés Összevetése Azerbajdzsánban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Egy pár évvel Azerbajdzsán javult a felsőoktatási rendszer az oktatás szintje számos egyetemen a nemzetközi szabványoknak. Van is javult a diákok kapcsolat, ahol néhány, a képzési formákat a nemzetközi nyelv, mint az angol, a kínai és a spanyol.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Azerbajdzsánban 2019

Találat Filter

Mba master of üzleti adminisztráció

Khazar University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Azerbajdzsán Baku + 1 további

Az MBA program fejleszti az általános menedzsment képességeit, és biztosítja a fejlett tudás és készségek különböző területein az üzleti tevékenységek függvényében koncentrációk és nagy kiadók.