Filter
MBA
Banglades A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése Bangladesben 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Tanulmány Banglades számtalan kilátások a diákok számára. Az oktatási rendszer az országban erősen támogatott. Egyetemek, főiskolák és iskolák a bangladesi kínál egy vibráló, kreatív és kihívásokkal teli környezetben, amely lehetőséget ad arra, hogy a diákok fejlesztésére képességeiket.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Bangladesben 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Banglades
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Canadian University of Bangladesh

A posztgraduális szinten, a School kínál Master of Business Administration (MBA) program segít fejleszteni a szakmai készségek és az ítélet a hatékony irányítás a munkahe ... [+]

School of Business Célja, hogy kiváló minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School ajánlatok Master of Business Administration (MBA) program hogy segítse a szakmai készségek és az ítélet a hatékony irányítás a munkahelyen. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Felvételi a MBA program, a jelölt meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:... [-]

Banglades Dhaka
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul