Filter
MBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

6 Befektetési MBA MBA Képzés Összevetése

A pénz egy eszköz, és a megfelelő képzés lehet nagyon hatékonyan használható. Azok, akik egy MBA Investment tudja, hogyan kell a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló pénzt. Bevezető kell tudásukat és a szakértelem mozogni előre irányul, maximalizálja a nyereség és tervezni a jövőt.

 

Mi egy MBA Befektetési? Ez a Master in Business Administration diplomát arra összpontosít, hogy a jólét megteremtésére manipulálásával munkanélküliséget pénzügyi források optimalizálása eredményeket. Ezek a fejlett programok alkalmasak azok számára, akik egy egyetemi diplomát más üzleti, pénzügyi vagy gazdasági területeken. A diákok megismerkedhetnek a különböző befektetési stratégiákat, hogy pénzt áthalad egy szervezet felülről lefelé. Témák tanulmányi tartalmazza értékelik az eszközöket, finanszírozási források, a költségek a tőke és a stratégiai szövetségek.

 

Amellett, hogy előre vezetői és szervezési ismeretek, a diákok fejlesszék elemző érvelés és a kommunikációs készségek.Ők képesek látni a képet, és megérteni a kritikus adatokat a befektetési stratégiák, mint a részvények, kötvények és egyéb pénzügyi mechanizmusok. Ők is tudják használni a legújabb szoftver eszközök az adatok elemzésére és a részletekre vonatkozó jelentési információkat. Tudják, társasági jog, értékpapír és fontosságát az árfolyamokat.

 

A legtöbb ilyen program lesz szükség két év nappali tagozatos képzés befejezéséhez. Költségek eltérőek lehetnek. Akiket érdekel a tanulás többet kell vennie a kapcsolatot az intézmények az általuk választott konkrét információkat díj és a tandíj.

 

Míg a diplomások lehet alkalmazni, mint magasabb beosztású vezetők és a vezetők minden nagyvállalat, a befektetési banki ágazat gyakran a leginkább alkalmas a tehetségüket. Gyakran találnak munkát, mint pénzügyi tisztviselők, vállalati tanácsadók vagy speciális bankárok vendéglátás egyedi ügyfelek.Néhány munkát, mint az elemzők és a mások munkáját független befektetési vállalkozások, a brókerek és a portfolió menedzserek. Szabályozási ügynökségek is felvenni ezeket a diplomások, és mások nem találják jutalmazása pályára az üzleti újságírás és akadémikusok.

 

Fontos, hogy kezdődik kutatása oktatási programok a lehető leghamarabb. Néhányan talán inkább a hagyományos egyetemi beállításokat, de az online kurzusok is kínálnak minőségi oktatási lehetőségek. Azok számára, ütemezési és szállítási nehézségek, távoktatás egy kiváló lehetőség, hogy fontolja meg. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

6 Találatok Befektetési MBA

Korea University Business School

... [+]

Vagy befejeződhetnek az összes tanfolyam követelményei a harmadik félévben, majd az elmúlt félévben munkát végeznek független tanulmányok készítése vagy szakmai jelentések készítése során.

[-]
Koreai Köztársaság Seoul Kína Shanghai Szingapúr Singapore  + 2 Több
March 2020
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Indítsa el a belső modulok tanulmányozását a brémai IGC-ben, és szakosodjon a Nemzetközi Pénzügyminisztérium szakembereihez ... [+]

Kettős képzési program a University of North Carolina, Wilmington, USA (MBA)

Indítsa el a belső modulok tanulmányozását a brémai IGC-ben, és szakosodjon a Nemzetközi Pénzügyminisztérium szakembereihez

A magas színvonalú oktatás mellett élvezheti az UNCW második és harmadik futamidejében működő parkszerű campusot, medencével, edzőteremmel és gyönyörű tengerparttal. Észak-Karolina Wilmington tökéletes a diákok számára, akik szeretik a szabadban és a vibráló kulturális jelenetet.

Ráadásul az Egyesült Államokban való tanulás számos előnnyel jár.

A specializáció előtt meg kell tennie az alapokat.

1. időtartam: Core Modules... [-]
Németország Bremen
October 2019
Nappali
2 félév
Campus
Bővebben magyarul
Lynn University

A pénzügyileg intelligens pénzgazdálkodási képesség, mind a szervezetek, mind az egyének számára, nagyon keresett készségek. A pénzügyi MBA lehetőséget nyújt arra, hogy k ... [+]

A pénzügyileg intelligens pénzgazdálkodási képesség, mind a szervezetek, mind az egyének számára, nagyon keresett készségek. A pénzügyi MBA lehetőséget nyújt arra, hogy kezdjen szakértővé válni a befektetési és portfóliókezelés terén.

A program az iparági szabványok alapos vizsgálatát foglalja magában mind az egyéni, mind a vállalati befektetések területén, segítve a tanulóknak a pénzügyi irányítás sokszínű és dinamikus tájékozottságát. Megvizsgálja a jelenlegi pénzügyi piac etikai aggályait és a globális gazdaság következményeit is.

Több különböző értékelési modellt is felderít, többek között:

Tőkeeszköz-árképzési modell (CAPM)Az arbitrázs árazási elmélet (APT)Részvényértékelés... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boca Raton
September 2019
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Kazahsztán Almaty
September 2019
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Sustainability Management School

Online programunk 100% -ban online! Lehetőséged van arra, hogy előre haladj a karriereddel és új készségeket fejlessz ki a fenntarthatóság irányításában. ... [+]

A Pénzügyi és Felelős Befektetési Online MBA célja, hogy túlnyomórészt szakmailag orientált oktatást kínáljon, amely a vállalati pénzügyeket és a felelősségteljes befektetések szélesebb körű fenntarthatósági menetrendjét tárgyalja.

A program befejezésekor Ön képes lesz arra, hogy alkalmazza és bemutassa a vállalati pénzügyek és fenntarthatóság előrehaladtára vonatkozó elméleteket, önállóan kezeli a pénzügyi projekteket, fejleszti az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé vezető vezetői hozzáállást, valamint szilárd etikát a befektetéskezelést illetően.

A gyakorlatorientált projekteket oktatók és szakemberek irányítják. Ezek a projektek a SUMAS innovatív oktatási módszertanának részét képezik, amely magában foglalja a konferenciákkal kapcsolatos meghívásokat a szervezetekben és a céges előadások vezető előadóival. Ezek a tevékenységek nem csak a tudásmegosztást ösztönzik, hanem értékes lehetőségeket is kínálnak a hálózatépítésre a karrierfejlesztés fokozása érdekében.... [-]

Svájc Switzerland Online
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
18 - 36 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Sustainability Management School

Főleg szakmailag orientált oktatás, amely a vállalati pénzügyeket és a felelősségteljes befektetések szélesebb körű fenntarthatósági menetrendjét tárgyalja. ... [+]

A Pénzügyi és Felelős Befektetési MBA célja, hogy túlnyomórészt szakmailag orientált oktatást kínáljon, amely a vállalati pénzügyeket és a felelősségteljes befektetések szélesebb fenntarthatósági menetrendjét tárgyalja.

A program befejezésekor Ön képes lesz arra, hogy alkalmazza és bemutassa a vállalati pénzügyek és fenntarthatóság előrehaladtára vonatkozó elméleteket, önállóan kezeli a pénzügyi projekteket, fejleszti az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé vezető vezetői hozzáállást, valamint szilárd etikát a befektetéskezelést illetően.

A SUMAS hallgatók folyamatosan foglalkoznak olyan gyakorlatorientált projektekkel, amelyeket oktatók, tanácsadók és szakemberek vezetnek.... [-]

Svájc Gland
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul