MBASTUDIES.HU

5 Részidős MBA Diploma Belgiumban

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális mértékben, hogy ítélik oda a diákoknak, akik már elsajátították a tanulmány az üzleti. Az MBA diplomát Úgy gondolják, hogy az egyik legrangosabb és legkeresettebb fok a világon.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Belgium kínál piacorientált magasabb szintű oktatást, amelynek alapja a szakértelem és az innováció. Az ország 's felsőoktatási intézmény kínál interaktív ugyanakkor kutatás-orientált egyetemi oktatás, mielőtt csatlakozott a munkaerőpiacon.

A Legjobb 5 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Belgiumban 2019/2020

Találat Filter

Digitális transzformáció MBA online kezelése (ISG EPITA)

IONISx
On-line Részidős oktatás 18 hónap Nyílt Beiratkozás Franciaország Franciaország Online Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Kanada Kanada Online Kongói Köztársaság Kongói ROC (Brazzaville) Online Elefántcsontpart Elefántcsontpart Online Francia Guyana Francia Guyana Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Gabon Gabon Online Libanon Libanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxembourg Online Madagaszkár Madagaszkár Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Réunion Reunion Online Svájc Svájc Online + 34 további

A gazdaság digitális és globális átalakulásának stratégiai kihívásait fejlessze ki, és dolgozzon ki egy 360 ° -os elképzelést a vállalat számára a magasság elérése érdekében.

MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év November 2019 Svájc Zürich Belgium Antwerpen Spanyolország Barcelona Brüsszel Madrid Japán Tokyo Hollandia Amszterdam Olaszország Milánó Genf + 14 további

x

Master of Business Administration (Antwerpen, Brüsszel)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Belgium Antwerpen Brüsszel + 2 további

KU Leuven MBA programja arra szolgál, hogy kihívja a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak, teljesítsenek és növekedjenek a karrierjük sikeres elindítása felé, és felkészítsék őket arra, hogy vezető pozíciókba - felügyeletektől magasabb rangú szerepekig - lépjenek fel a vállalkozói induló vállalkozások, multinacionális vállalatok vagy nem -profit szervezetek. Az MBA tervezése lehetővé teszi a diákok számára, hogy egyedi programjaikat saját preferenciáik és ambícióik szerint alakítsák.

Mester az üzleti adminisztrációban

United Business Institutes
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2020 Belgium Brüsszel Luxemburg Wiltz + 3 további

Az United Business Institutes missziója, hogy a legmagasabb színvonalú brit stílusú, posztgraduális és posztgraduális üzleti oktatás és képzés vezető szolgáltatója, amelynek középpontjában a nemzetközi üzleti és menedzsment szolgál, amelyet az interkulturális, a karrier-orientált és a elméleti legújabb fejlesztések. Azok a diákok, akik Belgiumban, Luxemburgban vagy Kína egyetemen tanultak, a 21. századi készségeket és kompetenciákat tanítják, hogy sikeresen hozzájáruljanak a gazdasági és társadalmi fejlődéshez helyi, regionális és nemzetközi szinten.

Online MBA hangsúlyt a tudatos vezetés

Alfred Ford School Of Management
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Nyílt Beiratkozás Belgium Durbuy + 1 további

Készüljön fel az Alfred Ford School Of Management egyedülálló élményére. Tanuljon meg más vezetõkkel a mai üzleti és tudatos vezetõ arénában.