$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Beszerzési menedzsment MBA Képzés Összevetése

A Master of Business Administration olyan oklevelet ítél oda, aki folytatott posztgraduális tanulmányokat az üzleti menedzsment és adminisztráció területén. Általánosságban elmondható, hogy a hallgatók MBA-t folytatnak, hogy előmozdítsák álláslehetőségeiket, és növeljék keresőképességüket. Mi az MBA a beszerzési menedzsmentben? Ez a program arra szolgál, hogy felk… Tovább

A Master of Business Administration olyan oklevelet ítél oda, aki folytatott posztgraduális tanulmányokat az üzleti menedzsment és adminisztráció területén. Általánosságban elmondható, hogy a hallgatók MBA-t folytatnak, hogy előmozdítsák álláslehetőségeiket, és növeljék keresőképességüket.

Mi az MBA a beszerzési menedzsmentben? Ez a program arra szolgál, hogy felkészítse a hallgatókat olyan készségekkel és ismeretekkel, amelyekre szükségük van a különböző típusú szervezetek beszerzéseinek és termékeinek beszerzésének stratégiai irányításában. A programot alkotó kurzusok célja a hallgatók vezetési és vezetési készségeinek fejlesztése, valamint az intellektuális gondolkodás ösztönzése annak érdekében, hogy jobban felkészültek legyenek a komplex kérdések időben történő kezelésére. A diákok tanulmányozhatják az ellátási lánc menedzsmentjének új és változó változásait is.

A program végzős hallgatói többnyire több kívánatos készséggel vannak felszerelve, amelyek az életben elviszik őket. Az erős szervezeti és irányítási képességek mellett, amelyek minden területen hasznosak, a diákok is eljuthatnak a kis- és nagyméretű szervezetek készleteinek beszerzéséhez és kezeléséhez.

Az MBA költsége nagyban változik. Olyan tényezők, mint például az iskola helyszíne, a program időtartama és az oktatás módja (online vagy az osztályteremben) mind befolyásolhatják az utolsó költségeket.

A szerep összetettségének köszönhetően sok szervezet számára előnyös lehet olyan személy, aki a közbeszerzés menedzselésében szerzett posztgraduális diplomát. A diplomások lehetőséget kapnak arra, hogy sok izgalmas karrierlehetőséget folytassanak, ideértve, de nem kizárólagosan az elemzőt, a logisztikát, a készletfelügyeleti menedzsert, a rendszerfelelős menedzsert, a szállítási menedzsert és a raktár üzemeltetési menedzsert. Számos munkahely kapcsolódik a hadsereghez és a kormányhoz.

Az egyéneknek lehetőségük van számos jó hírű intézményük MBA-jának megszerzésére. Azonban, ahol végül mindezek véget érnek, mind függ a helyükről, a költségvetésükről és az aktuális kötelezettségeikről. Az online tanfolyamok előnyben részesíthetők azoknak az egyéneknek, akik kevés rugalmassággal rendelkeznek a menetrendben. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Alexander College - Cyprus
Larnaca, Ciprus

Ez persze egyszerre rugalmas és egyedülálló, hogy a diákok és az üzleti szakemberek a lehetőséget, hogy megtanulják, kezelése és a gyakorlat belül előnyös specializáció révén ... +

Ez persze egyszerre rugalmas és egyedülálló, hogy a diákok és az üzleti szakemberek a lehetőséget, hogy megtanulják, kezelése és a gyakorlat belül előnyös specializáció révén az állami / magán beszerzési Pathway vagy a menedzsment Pathway . -
MBA
Nappali
18 hónap
Angol
Campus