MBASTUDIES

Részidős Ellátási lánc menedzsment MBA Képzések Keresése Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

Az ellátási lánc menedzsmentjének tanulmányozása olyan karrierlehetőségekhez vezethet, amelyek megoldják a termelő és a mozgó anyagok, illetve nyersanyagok logisztikai igényeit a szállítók és a vevők között. A szállítási kihívások tanulmányozhatók az iparágra vonatkozó elosztási vagy tárolási szabályokkal együtt.

Ami az oktatási szervezetek Közép-Amerika, de javul. Sok amerikai főiskolák és egyetemek fut külföldi osztályok Közép-Amerikában és a karib, és következetesen az egyik legnépszerűbb is. És még akkor is, ha a teljes munkaidőben tanulás az amerikaiak nem hagyományosan elismerte, minden bizonnyal egyre ebben a tekintetben.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Ellátási lánc menedzsment MBA-k Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020

1 Találatok Ellátási lánc menedzsment, Közép-Amerika és a Karib-térség Filter

MBA Ellátási Lánc és Anyaggazdálkodás

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
MBA
jan. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
5 félévek
Angol
Campus

A program célja, hogy a hallgatók alapos felkészülést biztosítsanak az ellátási láncban és az anyaggazdálkodás területén, valamint szakértelemmel gazdálkodjanak a közép- és fe ...

Tovább