Filter
MBA
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Biztosítás Üzleti Tanulmányok Összevetése Nyugat-Európa 2019/2020

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Biztosítás MBA Képzések Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Biztosítás, Nyugat-Európa

Offenburg University

A Master of Business Administration (MBA) a Pénzügyi, Kockázat és Biztosítás célja a szakemberek, akik törekszenek a sikeres karrier pénzügyi, kockázatkezelési és kereske ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) a pénzügy, kockázat és biztosítás célja azoknak a szakembereknek, akik törekszenek a sikeres karrier pénzügyi, kockázatkezelési, valamint befektetési és kereskedelmi hitel biztosítás.

Ez a világszínvonalú posztgraduális program vezetni fogja Önt a vezetés és a vállalkozói vezetés, valamint a pénzügyi és biztosítási képességek révén, amely lehetővé teszi számodra, hogy a nemzetközi kereskedelem, pénzügy és biztosítási ágazat csúcsán járjon el.

Az Offenburg University MBA magában foglalja a posztgraduális bizonyítvány Export pénzügyi és kereskedelmi hitel biztosítási és 18 hónapig tart .... [-]

Németország Offenburg
Október 2020
Angol
Nappali
3 félévek
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul