MBASTUDIES

2 Távoktatás MBA Diploma Chilében

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Chile, hivatalosan a Chilei Köztársaság, a dél-amerikai ország, mely egy hosszú, keskeny földsáv az Andok hegység, hogy a keleti és a Csendes-óceán a nyugati.

A Legjobb 2 Távoktatás Üzleti Ügyviteli Mester Chilében 2020/2021

2 Találatok Master, Chile, Távoktatás Filter

Master in Business Administration (MBA) a koncentráció Projektmenedzsment

Universidad Arturo Prat
MBA
<
Nappali
<
4 félévek
Spanyol
On-line

A Master of Business Administration a koncentráció Projektmenedzsment célja szakemberek különböző területein a tudás, akik szeretnék, hogy a vonat a projekt menedzsment és kül ...

Tovább

Mester üzleti Adminisztráció - MBA

Universidad UNIACC
MBA
<
Nappali
<
18 hónap
Spanyol
On-line

Az Universidad UNIACC MBA diplomás képes lesz vezető szerepet vállalni bonyolult nemzeti és nemzetközi szervezetekben. Várható, hogy a képzési folyamatuk végén a vezetésüket k ...

Tovább