Filter
MBA
Németország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Kockázatkezelés MBA Diplomák Keresése Németországban 2019

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A Legjobb Kockázatkezelés MBA Képzések Németországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Kockázatkezelés, Németország

Offenburg University

A Master of Business Administration (MBA) a Pénzügyi, Kockázat és Biztosítás célja a szakemberek, akik törekszenek a sikeres karrier pénzügyi, kockázatkezelési és kereske ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) a pénzügy, kockázat és biztosítás célja azoknak a szakembereknek, akik törekszenek a sikeres karrier pénzügyi, kockázatkezelési, valamint befektetési és kereskedelmi hitel biztosítás.

Ez a világszínvonalú posztgraduális program vezetni fogja Önt a vezetés és a vállalkozói vezetés, valamint a pénzügyi és biztosítási képességek révén, amely lehetővé teszi számodra, hogy a nemzetközi kereskedelem, pénzügy és biztosítási ágazat csúcsán járjon el.

Az Offenburg University MBA magában foglalja a posztgraduális bizonyítvány Export pénzügyi és kereskedelmi hitel biztosítási és 18 hónapig tart .... [-]

Németország Offenburg
Október 2020
Angol
Nappali
3 félévek
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul