Divat MBA MBA Képzések

2 Divat MBA MBA Képzés Összevetése

Divat MBA

Ha a tervezése ruhák és kiegészítők hangzik, mint az ideális karrierjét, akkor lehet, hogy a tökéletes jelölt, hogy elnyerjük a mester fokozatot a divat. A mester fokozatot határoz meg téged, hogy lépjen túl, amit általában képes megtenni egy ilyen gyorsan változó iparágban, biztosítva a további sikereket az elkövetkező években.

Mint sok más leendő diák lehet, hogy vajon "Mi az MBA a divat?" Egyszerűen fogalmazva, ez a felsőfokú elkészíti Önnek a munka a különböző kapcsolódó területeken az ipar a stílus és trendek. Lehet, hogy tanfolyamokat divat kijelzők és a design, a vételi és merchandising, a pénzügyek és a költségvetés, és előrejelzése a következő nagy hullám a stílus az iparban. Az MBA a Master in Business Administration fokozat.Megszerezte ilyen mértékű is megtanuljuk, hogyan kell egy sikeres igazgató, menedzser, vagy képviselője a design cég, illetve egyéb üzleti munka a területen. A kurzusok lehet venni a különböző intézmények a világ, akár az egyetemen, vagy online.

Figyelembe MBA képzések égisze alatt a stílus és a design nagyban tovább a karrierjét. Megszerezte felsőfokú lehet keresni, hogy interjút már törekvés, valamint a munkát a felső részlege a vezetés és a design.

A költségek figyelembe ezeket a tanfolyamokat, hogy elnyerjük a mester fokozatot függ az iskola választja. Ha érdekli a regisztráció és többet megtudni a tandíj és a pénzügyi támogatás, akkor forduljon a megfelelő személyzet az iskolában a választás.

Ha a teljes mértékben, akkor lehetőséget kell dolgozni az iparág helyeken szerte a világon. Lehetséges pozíciókat, hogy dolgozni fog tartalmazni ruházat és kiegészítők tervezése, magazin layout, marketing, PR, és a menedzsment. Ön is munkát találni, mint a pénzügyi vezető, az ellátási lánc vezetője, a kijelző tervező, és a humán erőforrás menedzser. Dolgozik ebben az iparágban lehetővé teszi, hogy részt vesznek a World Travel, valamint a művészet és a kulturális lehetőségeket tovább a saját kreativitását.

 

Ha még mindig kíváncsi, "Mi az MBA a divat?" Szerezz magadnak egy lépéssel közelebb a siker a karrierjét az evolúciós ipar a divat és a design. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában. 

Mutass többet

PG Diploma Fashion Tech Innováció

IFA Paris
Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Mi a divat jövője és hogyan befolyásolja a technológia a globális divatrendszert? Ez az első egyfajta kurzus felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekre a divatipar találkozni fog. [+]

Mi a divat és a technológia jövője, és milyen hatással lesz a globális divatrendszerre? Mesterséges intelligencia, trójaiak, robotok, kibővített valóság, blokk-lánc - ezek csak néhány technológiai előrelépés az elmúlt években, hogy megzavarják a több iparágat. A technológia azonban sokkal gyorsabban fejlődik, mint ahogy a divat képes lépést tartani, ami azt jelenti, hogy az ágazat éhes a divat, a technológia és az innováció területén működő szakemberek, megoldások és startupok számára. A világ látja a divattechnikai szakadók felemelkedését, és az IFA Paris reagál erre a megjelenésre azzal, hogy egyedülálló Fashion Tech Innovation programot indított a párizsi egyetemen, hogy megnövelje a hagyományos divat íveket.... [-]


MBA - divat szakértelem

IMF Business School Portugal
On-line Részidős 720 óra Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

Az MBA lehetővé teszi, hogy megszerezzék a készségek: elemzik az alapjait a stratégiai menedzsment vizsgálják annak alapjait, hogy az elemzés a piaci környezet, annak érdekében, hogy a hallgató a kidolgozása, végrehajtása és nyomon követése a sikeres stratégia; értékeli az alkalmasságát egy üzleti stratégia, elemezve a marketing tervet, amelynek alapja annak érdekében, hogy a döntéseket a legmegfelelőbb értékesítési csatornák, így biztosítva a kívánt eredményeket a cég; megszerezzék a szükséges ismereteket a vezetés és irányítás a különböző területek és osztályok, amelyek lehetővé teszik a megfelelő működését a cég, meghatározó alapvető irányelveket. [+]

Az MBA lehetővé teszi, hogy megszerezzék a készségek: elemzik az alapjait a stratégiai menedzsment vizsgálják annak alapjait, hogy az elemzés a piaci környezet, annak érdekében, hogy a hallgató a kidolgozása, végrehajtása és nyomon követése a sikeres stratégia; értékeli az alkalmasságát egy üzleti stratégia, elemezve a marketing tervet, amelynek alapja annak érdekében, hogy a döntéseket a legmegfelelőbb értékesítési csatornák, így biztosítva a kívánt eredményeket a cég; megszerezzék a szükséges ismereteket a vezetés és irányítás a különböző területek és osztályok, amelyek lehetővé teszik a megfelelő működését a cég, meghatározó alapvető irányelveket.... [-]