Divat MBA MBA Képzések

Divat MBA MBA Képzés Összevetése

Divat MBA

Ha a tervezése ruhák és kiegészítők hangzik, mint az ideális karrierjét, akkor lehet, hogy a tökéletes jelölt, hogy elnyerjük a mester fokozatot a divat. A mester fokozatot határoz meg téged, hogy lépjen túl, amit általában képes megtenni egy ilyen gyorsan változó iparágban, biztosítva a további sikereket az elkövetkező években.

Mint sok más leendő diák lehet, hogy vajon "Mi az MBA a divat?" Egyszerűen fogalmazva, ez a felsőfokú elkészíti Önnek a munka a különböző kapcsolódó területeken az ipar a stílus és trendek. Lehet, hogy tanfolyamokat divat kijelzők és a design, a vételi és merchandising, a pénzügyek és a költségvetés, és előrejelzése a következő nagy hullám a stílus az iparban. Az MBA a Master in Business Administration fokozat.Megszerezte ilyen mértékű is megtanuljuk, hogyan kell egy sikeres igazgató, menedzser, vagy képviselője a design cég, illetve egyéb üzleti munka a területen. A kurzusok lehet venni a különböző intézmények a világ, akár az egyetemen, vagy online.

Figyelembe MBA képzések égisze alatt a stílus és a design nagyban tovább a karrierjét. Megszerezte felsőfokú lehet keresni, hogy interjút már törekvés, valamint a munkát a felső részlege a vezetés és a design.

A költségek figyelembe ezeket a tanfolyamokat, hogy elnyerjük a mester fokozatot függ az iskola választja. Ha érdekli a regisztráció és többet megtudni a tandíj és a pénzügyi támogatás, akkor forduljon a megfelelő személyzet az iskolában a választás.

Ha a teljes mértékben, akkor lehetőséget kell dolgozni az iparág helyeken szerte a világon. Lehetséges pozíciókat, hogy dolgozni fog tartalmazni ruházat és kiegészítők tervezése, magazin layout, marketing, PR, és a menedzsment. Ön is munkát találni, mint a pénzügyi vezető, az ellátási lánc vezetője, a kijelző tervező, és a humán erőforrás menedzser. Dolgozik ebben az iparágban lehetővé teszi, hogy részt vesznek a World Travel, valamint a művészet és a kulturális lehetőségeket tovább a saját kreativitását.

 

Ha még mindig kíváncsi, "Mi az MBA a divat?" Szerezz magadnak egy lépéssel közelebb a siker a karrierjét az evolúciós ipar a divat és a design. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában. 

Mutass többet

MBA Luxus Marketing és A Divat

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campus Nappali September 2018 Franciaország Paris

Légy része a következő evolúciós divatipar: megérteni, létrehozni és kezelni divat gyűjtemények és márkák. [+]

Légy része a következő evolúciós divatipar: megérteni, létrehozni és kezelni divat gyűjtemények és márkák.

Luxus kódok és a piaci szereplők

Luxusmárkák és divatipar Luxus kódok és a márka identitását divatipar Tendenciák a divat Története divat Művészettörténet Divat marketing és a digitális marketing Luxus marketing Brand menedzsment a divat és kiegészítők Divat fogyasztói magatartás Divat kiskereskedelmi menedzsment / Fast kiskereskedelem Értékesítési technikákat alkalmazzák divatipar Ügyfélkapcsolat-menedzsment PR és kommunikációs divatipar E vállalkozások és a digitális marketing A közösségi média és az e hírnevét Mediaplanning és KPI ... [-]