Filter
A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Divat MBA-k 2019/2020 Keresése

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

MBA Fashion célja a diákok, akik szeretnék, hogy egy jövedelmező, sikeres karrier a divatipar. Ez a program felvértezi a hallgatók a tudás és készségek az irányítás, a marketing, a stratégiai márka tervezés és végrehajtás, a csapatmunka, és a vezetés.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Kérj Információt Távoktatás Divat MBA Diplomák 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MBADivat

1 Találatok Divat, Távoktatás

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IMF Business School Portugal

Az MBA lehetővé teszi, hogy megszerezzék a készségek: elemzik az alapjait a stratégiai menedzsment vizsgálják annak alapjait, hogy az elemzés a piaci környezet, annak érd ... [+]

Az MBA lehetővé teszi, hogy megszerezzék a készségek: elemzik az alapjait a stratégiai menedzsment vizsgálják annak alapjait, hogy az elemzés a piaci környezet, annak érdekében, hogy a hallgató a kidolgozása, végrehajtása és nyomon követése a sikeres stratégia; értékeli az alkalmasságát egy üzleti stratégia, elemezve a marketing tervet, amelynek alapja annak érdekében, hogy a döntéseket a legmegfelelőbb értékesítési csatornák, így biztosítva a kívánt eredményeket a cég; megszerezzék a szükséges ismereteket a vezetés és irányítás a különböző területek és osztályok, amelyek lehetővé teszik a megfelelő működését a cég, meghatározó alapvető irányelveket.... [-]

Portugália Portugal Online
Nyílt Beiratkozás
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
720 órák
On-line
Bővebben magyarul