$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Divat marketing MBA Képzés Összevetése

Az MBA egy posztgraduális diploma kínált magánszemélyek számára, akik befejezik kurzusok üzleti adminisztráció meghaladja az ajánlott egy egyetemi program. Az üzleti menedzsment mestereinek megszerzése több karrierlehetőséget nyithat meg, vagy elősegítheti a doktori fokozatot. Mi az MBA a Fashion Marketing-ben? A divatprogramban kínált kurzusok változatosak, és mindenre ös… Tovább

Az MBA egy posztgraduális diploma kínált magánszemélyek számára, akik befejezik kurzusok üzleti adminisztráció meghaladja az ajánlott egy egyetemi program. Az üzleti menedzsment mestereinek megszerzése több karrierlehetőséget nyithat meg, vagy elősegítheti a doktori fokozatot.

Mi az MBA a Fashion Marketing-ben? A divatprogramban kínált kurzusok változatosak, és mindenre összpontosítanak a következő divatirányzatokról az ügyfélkapcsolat-kezelésre, valamint a képzőművészet történetéről a saját divatvonaluk kidolgozásához. A hallgatók megismerhetik a vállalati stratégiát, a csapatépítést, a szellemi tulajdonjogot és az engedélyeket, a digitális marketinget, az e-hírnevet, a márkamenedzsmentet, a fogyasztói magatartást és számos más értékes témát.

Azok a személyek, akik diplomát folytatnak a divatmarketingben, általában sok értékes készséggel végeznek, beleértve a gondolkodást, az adatelemzést és a marketinget. Mindezek a tulajdonságok értékesnek bizonyulhatnak nem csak a divatiparban, hanem számos más szektorban is.

A költség a tandíj bármilyen típusú oklevelet változik az iskola az iskolába és a helyszíntől a helyig. Ha a diákok egy divatmarketing-fokozatot kívánnak folytatni, beszéljenek egy tanácsadóval és végezzenek megfelelő kutatást.

A divatipar izgalmas, sok izgalmas karrierlehetőséggel tölt el olyan egyének számára, akik a területen mûködnek. Az MBA-t a Fashion Marketing-ben lehet tartani a sok ösztönző munkakört, beleértve, de nem kizárólagosan a merchandiser, a vizuális merchandiser, a kiskereskedelmi vevő, a stylist, a divattervező, a divatújságíró, eseménykezelő és PR menedzser.

Ha egy fokozatot szerezhet, a helyszíntől, a költségvetéstől és a meglévő feladatoktól függ. Az online fokozatok rugalmasságot kínálnak, ami kényelmesebbnek bizonyulhat azok számára, akiknek több kötelezettsége van. Ha többet szeretne megtudni a kurzusajánlatokról, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Sacred Heart University
Bauru, Brazília

A divatüzemeltetés MBA tanfolyama kiegészíti a szakemberek képzését többek között a divattervezés, a formatervezés, az igazgatás, a reklám, a közönségkapcsolatok területén, és ... +

A divatüzemeltetés MBA tanfolyama kiegészíti a szakemberek képzését többek között a divattervezés, a formatervezés, az igazgatás, a reklám, a közönségkapcsolatok területén, és alapvető ismereteket nyújt a kiskereskedelem menedzsmentjéhez és szolgáltatásaihoz különböző szinteken és léptékben a tökéletesítés céljából folyamatok és a minőség garantálása a divattermékek üzletében a gyártástól a marketingig. -
MBA
Angol, Spanyol, Portugál