Duális MBA MBA Képzések

Duális MBA MBA Képzés Összevetése

Duális MBA

A kettős fokozat lehetővé teszi az egyén számára, hogy egyszerre két különböző tudományágat elsajátítson. Ez egy nagyszerű lehetőség egy olyan konkrét karriercélú egyének számára, amelyekre egyetlen fő nem terjed ki teljes mértékben. Egy ilyen út lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját igényeiknek és törekvéseiknek megfelelően alakítsanak ki egy programot.

 

Mi kettős MBA? Ez egy lehetőség, amely lehetővé teszi az egyén számára, hogy elsajátítsa a gazdálkodási gyakorlatokat egy üzleti adminisztrációs szempontból, valamint egy másik tanulmányi lehetőséget. Mivel az MBA vagy a Master of Business Administration interdiszciplináris tanulmány, könnyen beilleszthetjük ezeket a koncepciókat más területekre. Az üzleti adminisztráció része az üzleti funkciók létrehozására, fenntartására vagy fejlesztésére szolgáló módszertanra és készségekre összpontosít.

 

A kettős MBA elvégzése nagyon hasznosnak bizonyulhat. A menedzsment képességek, melyeket a kurzus segít megőrizni, bármilyen pozícióban vagy foglalkozásban alkalmazható. Ez versenyelőnyt biztosít Önnek más munkakeresőkkel szemben, vagy elhelyezheti Önt a sor fejlécében a következő promócióban a jelenlegi vállalatnál.

 

Kettős MBA programok változó költségek miatt néhány különböző tényezők. Az egyetemen vagy az interneten való tanulmányozás mellett az iskola költsége, valamint az iskola földrajzi területe és a tényleges intézményi tanulmányok közös költsége mérlegelhető.

 

A kettős MBA segítségével eléggé beállíthatja saját pályafutását. Attól függően, hogy melyik tanulmányi területen döntesz, hogy párosít az üzleti adminisztrációs fokozattal, különböző pályafutási lehetőségek állnak rendelkezésre. Mivel az MBA irányításra összpontosul, a legtöbb diplomás számíthat arra, hogy alacsonyabb vezetői pozícióban kezd, és nincs tapasztalata, nagyobb lehetőségekkel és tapasztalatokkal.

 

A kettős MBA teljes egészében Öntől és a kívánt pályafutástól függ. Ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről és alkalmazni, keresse meg az alábbi programot, és közvetlenül az űrlap kitöltésével keresse meg az Ön által választott iskola felvételi irodáját.

 

Mutass többet

Kettős Master Of Business Administration - Kettős MBA; Róma-Párizsban Vagy Londonban

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Nappali Részidős 24 hónapok October 2018 Olaszország Róma + 1 további

A egyik egyfajta nemzetközi tapasztalat, hogy lehetővé teszi, tanuló és dolgozó két fő fővárosokban az Európai Unióban; Róma, Párizs vagy London. Így a lehetőséget, hogy pénzt keres egy nemzetközi Akkreditált kettős diploma csak 18 hónap. [+]

Miért a svájci School of Management Rómában?

Egyszerűen fogalmazva, a svájci oktatási hordoz értéket.

A USA és az EU akkreditált Kettős MBA diploma többet nyújt, mint egy új vonal önéletrajz. Ez ad egy profi menekülés a karrier kívánt, bárhol a világon.

Az SSM-INSEEC kettős Masters Degree Program biztosít a mi MBA hallgatók egy erős sor nemzetközi tapasztalatok és lehetőségek. Során a program, a Dual MBA kínál a diákok nemzetközi szempontból egyaránt, és ki az osztályteremben. Kihasználva a tapasztalatai két dinamikus üzleti iskolák, diákok hálózatának osztálytársak és tanárok megduplázódik, míg a kettős MBA diplomások is erősebb jelöltek munkáltatók mesterképzésben mind a svájci School of Management Rómában és INSEEC Párizsban vagy Londonban. És időt töltött Rómában, Párizsban vagy Londonban a diákok valóban, hogy barátokat a világ minden tájáról! A program végén egy hat hónapos fizetett szakmai akár Párizsban vagy Londonban.... [-]