Economics MBA Képzések

2 Economics MBA Képzés Összevetése

Azok a diákok, akik folytatják a felsőoktatást az üzleti adminisztráció mellett kínált kurzusok egy tipikus egyetemi diploma kaphatnak MBA. A Master of Business Administration azt jelzi, hogy az egyén fejlett tudás középpontjában, mint a marketing, pénzügyi, számviteli és üzleti tevékenység.

Mi az MBA a közgazdaságtanban? A mester program a közgazdaságtan középpontjában a képzés az egyének számára, hogy a stratégiai gondolkodás nehéz pénzügyi és üzleti helyzetekben, különösen, mivel vonatkoznak az ügyfél. A tanfolyamok elsősorban a diákokat tanítják az információkutatás optimalizálására, az összetett helyzetek elemzésére, életképes megoldások kidolgozására, a tehetség legitim forrásainak azonosítására és a taktikai döntéshozatalhoz szükséges hasznos ismeretek előállítására. Az országok közötti fokozott turbulencia miatt az oktatók úgy is dönthetnek, hogy az információs hadviselésre összpontosítanak, és a feszültségek enyhítésére.

A program végzős hallgatói általában erős analitikai képességekkel rendelkeznek, amelyek mind szakmai, mind üzleti életükben jól szolgálhatnak. Sokan szintén komoly problémamegoldó készséggel rendelkeznek, valamint a bonyolult helyzetek enyhítésére irányuló erőfeszítések. Mindezek a tulajdonságok minden szakterületen hasznosak lehetnek.

A költség a főiskolai tandíj változik nagyban, így nincs valódi módon tudni, hogy mennyi egy MBA a közgazdaságtan költsége a hallgató anélkül, hogy először beszélgetne egy tanácsadóval. Ezért fontos, hogy az egyén a beiratkozást megelőzően végezzen kutatást.

A közgazdaságtudományi végzettséggel rendelkezők napjainkban nagy keresletet igényelnek, és mint ilyenek, a diplomások megragadhatják a lehetőséget, hogy sok izgalmas pályát folytassanak. Néhány minta munkaköre közé tartozik a politikai elemző, közgazdász, költségvetési elemző, statisztikus, kormányzati közgazdász, piackutató, tanácsadó, adatkutató és professzor. Az egyének sikert találhatnak a kormányzati szektorban vagy az egyetemeken.

Sok intézmény rendelkezik MBA-val a közgazdaságtanban. Az online kurzusok egyre inkább népszerûek a kényelem miatt. Ha készen áll az oktatás megkezdésére, keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

MBA Szakosodott Stratégia és Gazdasági Intelligencia

ESLSCA Business School
Campus Nappali 1 év October 2018 Franciaország Paris

Az MBA stratégia és Intelligence előírja, hogy az egyetemi hallgatók, üzleti iskola, mérnök, IEP és a szakemberek. [+]

1997-ben létrehozott, miután a Bizottság ajánlásaival az intelligencia és a stratégia cégek élén Henri Martre a General Tervezési Bizottság, a School of Economic Warfare most az üzleti intelligencia referencia képzés Franciaországban.

Tanítás EMT épül négy vezérelve:

Optimalizálja információkeresés Határozza jó forrásai a szakértelem Elemzése bonyolult helyzeteket Készítsen hasznos ismereteket döntéshozók

Az EMT az egyetlen képzés üzleti intelligencia kínál sokféle terepgyakorlatok, amelyek illeszkednek a stratégia az ügyfél. Az év során a diákok kell foglalkozni konkrét esetekben a növekvő értelemben nehézségeket.... [-]


MBA Menedzsment

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Orlando Miramar

A doktori program in Business Administration a School of Business Administration a Metropolitan University kínál Masters in Business Administration szakon Management. [+]

A doktori program in Business Administration a School of Business Administration a Metropolitan University kínál Masters in Business Administration szakon Management. Metro egyetemen Orlando / South Florida tanította ezt fegyelem beadásra. A program kiváló tantervet, amely felkészíti a diákokat, hogy a vezetői feladatokat hatékonyan és eredményesen, szükséges szervezetek ma.

A tudományos tapasztalat a program lehetővé teszi a diákok, hogy fejlesszék a szükséges készségek területén of Business Administration, akkor tudja vállalni az irányítási és vezetői pozíciókat az állami és a magánszektorban. A program hozzájárul a kialakulásához diákok művelt és képzett, képes megfelelni a személyes és szakmai céljait.... [-]