MBASTUDIES.HU

Távoktatás Egészségügyi MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek 2019 Keresése

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

Ez a szak célja, hogy segítse az embereket, akik tartoznak az egészségügyi ágazat. Az MBA Health Care Management foglalkozik üzleti szempontok integrálása a különböző gyógyszer-és egészségügyi ágazatokban. Ez a szak a kettő kombinációja technikai és üzleti tanulmányok.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Kérj Információt Távoktatás Egészségügyi MBA MBA Diplomák 2019

27 Találatok Egészségügyi MBA, Távoktatás Filter

MBA Egészségügyi Menedzsment

IGlobal University
On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Vienna

MBA Egészségügyi Menedzsment

MBA - Egészségügyi menedzsment szaktudás

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 720 óra Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

Végén ezen MBA hallgatók a tudás, hogy megértsük a jelenlegi helyzet az egészségügyi rendszer, az etikai felelősség és a vevői elégedettség követelményeket annak érdekében, hogy elsajátítsák az összes modell a meglévő egészségügyi rendszereket. Megszerzi az eszközöket és sajátítsák el a technikai és klinikai és kórházi menedzsment modellek.

MBA - szakértelem gyógyszeripari marketing

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 720 óra Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

Ez MBA szakirányú Pharmaceutical Marketing lehetőséget kínál arra, hogy a vonat és kompetenciák fejlesztése a vállalati menedzsment, marketing, branding és digitális kommunikáció megvalósítása érdekében stratégiai terveket termékek, szolgáltatások vagy cégek a legjobb stratégia, igazodik minden a hatályos szabályozás.

MBA stratégiai egészségügyi menedzsment

HOFSTRA UNIVERSITY
On-line Nappali Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Hempstead

A stratégiai Healthcare Management koncentráció a következő öt multidiszciplináris nagyobb koncentráció tanfolyamok középpontjában a jelenlegi gyakorlat és a fejlett stratégiákat az egészségügyi ágazat, amely az Ön számára a versenyelőnyt a sikerhez szükséges valamennyi egészségügyi kapcsolódó szervezetek.

Master of Business Administration a koncentráció az egészségügyi

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Master of Business Administration egy professzionális mértékben elismert minden iparágban. A diákok először vesz részt egy integrált tanterv vizsgálja a funkcionális területek üzleti, akkor személyre menedzsment ismeretek és készségek kiválasztásával koncentráció.

MBA egészségügyi adminisztráció

Tiffin University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 5 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok Tiffin + 2 további

Az MBA Egészségügyi Adminisztráció koncentráció egy olyan program célja a dolgozó szakemberek foglalkoztatott az oktatás, a gyermekgondozás, a szociális ellátás, az egészségügyi ellátás és az üzleti.

Master of Business Administration az egészségügyben

American Sentinel University
On-line Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Birmingham Aurora

Az American Sentinel MBA-Healthcare a mindkét világ legjobbja - a legmagasabb szintű MBA program, amelynek középpontjában az egészségügy

Master of Business Administration / egészségügyi menedzsment

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix + 1 további

A Master of Business Administration / Egészségügyi menedzsment program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy egészségügyi szervezet

MBA koncentrálva az egészségügyi ellátásban

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

A CSU MBA programja és az MBA koncentrációs program célja, hogy kivételes vezetőket hozzon létre. Ezek a programok lehetőséget biztosítanak a felnőttek számára arra, hogy fejlesszék tudásukat, készségeiket és hozzáállásaikat, amelyek felkészítik őket arra, hogy kreatívan, etikusan és hatékonyan végezzenek szervezetükön belül.

MBA Egészségügyi Menedzsment

Westford University College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah Nigéria Lagos United Arab Emirates Online Dél-afrikai Köztársaság Cape Town Kuvait Kuwait City Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrain Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malajzia Malaysia Online Jordánia Amman + 27 további

Ez a kurzus úgy van kialakítva, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítést, Postgraduate Advanced Diploma in Health Care Management

MBA specialitás a gyógyszerészeti marketingben

IMF Business School
On-line Részidős oktatás 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid

Ez az MBA, amely a gyógyszerészeti marketing szakterületén kínál lehetőséget arra, hogy képezze és fejlessze készségeit az üzleti menedzsment, a marketing, a márkaépítés és a digitális kommunikáció területén, hogy stratégiai terveket alkalmazzon a legjobb stratégiával rendelkező termékek, szolgáltatások vagy vállalatok számára. minden jelenlegi szabályozáshoz igazodva.

Mester klinikai és gyógyászati ​​menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Részidős oktatás 16 - 20 hónapok Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich

Végén Master (MBA) Klinikai Gyógyszerészeti és menedzsment szak a diplomások össze elmélet saját munka tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismeretekkel rendelkeznek a klinikai és gyógyszeripar.

MBA - Egészségügyi menedzsment

Utica College Online
On-line Részidős oktatás 2 év May 2019 Amerikai Egyesült Államok Utica

A 30 kredit online MBA célja a relevancia a mai üzleti világban. Fejlett készségek elsajátítása az eredményközpontú tantervvel, vezetői feladatok egy valós világszervezettel és piaci stratégiai szimulációs eszközök az autentikus üzleti eredményekhez, mindez nagyon kedvező áron. A specializációk közé tartoznak a Cyber ​​Policy, a Cybersecurity, a Financial / Accounting, az Egészségügyi menedzsment, a Biztosítás és a Kockázatkezelés, valamint egy olyan általános opció, amely lehetővé teszi a diákok számára saját szakirányuk építését.

Online MBA a munkahelyi egészség és biztonság területén

Instituto Europeo de Posgrado - España
On-line Részidős oktatás 1500 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online

A munkahelyi egészség- és biztonságtani MBA képezi a vezetőket és a vezetőket, akik képesek megismerni az ezen a területen működő intézmények kötelezettségeit.

MBA - Egészségügyi menedzsment

The University of Scranton Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Scranton

A Scrantoni Egyetem alapja, hogy segítse Önt abban, hogy elsajátítsa a következő fontos lépéseket, hogy előmozdítsa karrierjét az egészségügyi menedzsmentben. Az online egészségügyi szakirányunk, amely az egészségügyi menedzsment szakosodásával rendelkezik, felkészíti Önt az ehhez szükséges eszközökkel, amelyekkel az ebben a gyorsan változó iparágban kiemelkedhet.