MBASTUDIES.HU

Távoktatás Egészségügyi menedzsment MBA Képzések 2019/2020 Keresése

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Kérj Információt Távoktatás Egészségügyi menedzsment MBA Diplomák 2019/2020

19 Találatok Egészségügyi menedzsment, Távoktatás Filter

MBA Egészségügyi Menedzsment

IGlobal University
On-line Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Bécs

MBA Egészségügyi Menedzsment

MBA az Egészségügyi Menedzsmentben

Imperial School of Management
Campus On-line Nappali 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek Online Sharjah + 2 további

A Master of Business Administration az Egészségügyi menedzsment célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy felügyelje a műveletek és szolgáltatások az egészségügyi intézményekben. Az MBA az Egészségügyi menedzsment hallgatói ezt a koncentrációt vizsgálja az üzleti, marketing, finanszírozási és hatékony menedzsment elveit, mivel ezek kapcsolódnak a globális egészségügyi rendszer.

MBA - Egészségügyi menedzsment szaktudás

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 720 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

Végén ezen MBA hallgatók a tudás, hogy megértsük a jelenlegi helyzet az egészségügyi rendszer, az etikai felelősség és a vevői elégedettség követelményeket annak érdekében, hogy elsajátítsák az összes modell a meglévő egészségügyi rendszereket. Megszerzi az eszközöket és sajátítsák el a technikai és klinikai és kórházi menedzsment modellek.

Mester klinikai és gyógyászati ​​menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Részidős oktatás 16 - 20 hónap Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich

Végén Master (MBA) Klinikai Gyógyszerészeti és menedzsment szak a diplomások össze elmélet saját munka tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismeretekkel rendelkeznek a klinikai és gyógyszeripar.

Master of Business Administration / egészségügyi menedzsment

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix + 1 további

A Master of Business Administration / Egészségügyi menedzsment program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy egészségügyi szervezet

MBA koncentrálva az egészségügyi ellátásban

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

A CSU MBA programja és az MBA koncentrációs program célja, hogy kivételes vezetőket hozzon létre. Ezek a programok lehetőséget biztosítanak a felnőttek számára arra, hogy fejlesszék tudásukat, készségeiket és hozzáállásaikat, amelyek felkészítik őket arra, hogy kreatívan, etikusan és hatékonyan végezzenek szervezetükön belül.

Master Of Business Administration és Master Of Science Az ápolási Vezetés Az Egészségügyi Rendszerek (Bridge) \ t

Grand Canyon University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Bridge (Master of Science in Nursing az ápolási vezetés hangsúlyozásával az egészségügyi ellátórendszerekben) program, melyet a Grand Canyon University Ápolási és Egészségügyi Főiskolája kínál, segíti a tapasztalt RN-eket, akiket nem ápolási fokozatban végeznek, az átmenetre mesterképzés.

MBA Egészségügyi Menedzsment

Westford University College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah Nigéria Lagos Egyesült Arab Emírségek Online Dél-afrikai Köztársaság Fokváros Kuvait Kuwait város Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Kanada Online Nigéria Online Abu Dhabi Malajzia Malajzia Online Jordánia Amman + 27 további

Ez a kurzus úgy van kialakítva, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítést, Postgraduate Advanced Diploma in Health Care Management

MBA - Egészségügyi menedzsment

Utica College Online
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Utica

A 30 kredit online MBA célja a relevancia a mai üzleti világban. Fejlett készségek elsajátítása az eredményközpontú tantervvel, vezetői feladatok egy valós világszervezettel és piaci stratégiai szimulációs eszközök az autentikus üzleti eredményekhez, mindez nagyon kedvező áron. A specializációk közé tartoznak a Cyber ​​Policy, a Cybersecurity, a Financial / Accounting, az Egészségügyi menedzsment, a Biztosítás és a Kockázatkezelés, valamint egy olyan általános opció, amely lehetővé teszi a diákok számára saját szakirányuk építését.

Master of Business Administration - Egészségügyi menedzsment

Widener University Online
On-line Részidős oktatás 18 - 24 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Chester

Vigye karrierjét a következő szintre, a megfelelő ismeretekkel és alapvető készségekkel vezetve a mai globális üzleti környezethez. Widener online egészségügyi ellátásmenedzsment MBA felkészíti a hallgatókat az egészségügyi ipar és az egészséggel kapcsolatos iparágak, például a biztosítás és a gyógyszerészet karrierjére. A hallgatók fejleszteni fogják a kritikus vezetői képességeket is, mivel ezek közvetlenül kapcsolódnak az egészségügyi ágazathoz.

Master of Business Administration

Widener University Online
On-line Részidős oktatás 18 - 24 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Chester

Az online MBA a Wideneri Egyetemen a hosszú távú karrier sikerre összpontosít vezető szerepekben, kiegyensúlyozott elméleti, gyakorlati és szakmai továbbképzési tantervekkel. Az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkreditált online MBA programja választhat egy átfogó általános üzleti adminisztrációs pályáról vagy a lehetőségekről arra, hogy tanulmányait két növekvő üzleti területre, az üzleti folyamatok menedzsmentjére és az egészségügyi ellátás menedzsmentjére koncentrálja.

MBA - Egészségügyi menedzsment

The University of Scranton Online
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Scranton

A Scrantoni Egyetem alapja, hogy segítse Önt abban, hogy elsajátítsa a következő fontos lépéseket, hogy előmozdítsa karrierjét az egészségügyi menedzsmentben. Az online egészségügyi szakirányunk, amely az egészségügyi menedzsment szakosodásával rendelkezik, felkészíti Önt az ehhez szükséges eszközökkel, amelyekkel az ebben a gyorsan változó iparágban kiemelkedhet.

Master of Business Administration - Egészségügyi menedzsment

Queens University of Charlotte Online
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok gyümölccsel töltött sütemény

Master of Business Administration-Egészségügyi Menedzsment Koncentráció

MBA Egészségügyi Menedzsment Koncentráció

University of Saint Mary Online
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Leavenworth

Testreszabhatja gyorsított, online MBA fokozatát koncentrációban az Egészségügyi menedzsmentben. Ez a koncentráció valós példákat használ fel, és az erős üzleti készségek elsajátítására összpontosít, így bármilyen felmerülő jogi és etikai problémával foglalkozhat. Kevesebb, mint 1 éves, akkor kereshet az IACBE akkreditált, online MBA-t a Saint Mary Egyetemen, és megvalósíthatja céljait.

Master of Business Administration: Egészségügyi menedzsment

Our Lady of the Lake University Online
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok San Antonio

Az online MBA a Szűzanya a Lake Egyetem kínál szigorú tanterv, amely magában foglalja a személyes figyelmet a mi kar, oktatási gyakorlati alkalmazása az üzleti elmélet és stratégia, és a progresszív megközelítés, amely előrejelzi a jelenlegi és a jövőbeni igényeket. Az ACBSP által akkreditált online program elfoglalt diákok számára készült, akik továbbra is szeretnék teljesíteni szakmai és személyes kötelezettségeiket. Válasszon két szakterület közül az Egészségügyi Menedzsment és Menedzsment területén.