90 MBA Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek for 2024

MBA Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek for 2024Filter
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Részidő

    18 hónapok

    Összekevert

    Angol

    Emelje fel a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA programra vonatkozó törekvéseit, amelyek a kezdetektől fogva vezető szerepet töltenek be. A vállalkozói szellemtől a nemzetközi pénzügyekig a legutóbbi gondolkodásból és a készségekből fakadó előnyökből származik, amelyek a mai versenypiacon elválasztják egymást.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a mesterképzési program, amely 1 éves tanfolyamból és 6 hónapos kutatási projektből áll, az EAHM-nél azoknak szól, akik meg akarják tenni a következő lépést készségeik és tudásuk emelése érdekében. A programon keresztül a diákok könnyedén egyensúlyba hozhatják munkájukat és óráikat, és széles körű minőségi hálózatot építhetnek ki az iparágban. A világszerte több mint 100 márkával dolgozó diplomásokkal az EAHM kaput jelent a lehetőségek világszínvonalához.

    • Berlin, Németország
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az MBA speciális értékesítési menedzsment modulokkal nemcsak hatékony értékesítési stratégiákat tanít meg, hanem lehetővé teszi kiemelkedő értékesítési koncepciók kidolgozását, értékelését és megvalósítását is. Ez a képzési program átfogóan lefedi az összes olyan szempontot, amely központi szerepet játszik a sikeres értékesítésben.

    • London, Egyesült Királyság
    • Boston, Amerikai Egyesült Államok
    • + 1 more

    Részidő

    26 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Legyen része a világméretű szakértők csoportjának, akik otthonról szeretnének előrébb jutni. A legmagasabb rangú MBA-nket online hoztuk létre, hogy a globálisan gondolkodó hallgatók magával ragadó, cselekvés közben tanulási élményt nyújtsunk, amely maximális rugalmasságot kínál.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Szerezzen európai nemzetközi MBA-t interaktív és rugalmas online kurzusokon keresztül. Ideális program dolgozó vezetőknek szerte a világon.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A nemzetközi vállalkozás a vállalkozási terület egy kialakult aldomainje. Egyre jobban felismerik a kontextuális tényezők fontosságát. Ez a modul a nemzetközi vállalkozás növekvő jelentőségét hangsúlyozza. Konkrétan a vállalkozói tevékenység nemzetközi vonatkozásait vizsgálja, és azt, hogy a cégek hogyan ágyazódnak be a gyorsan változó és egyre versenyképesebb globális társadalmi-gazdasági és politikai kontextusba. A kockázatitőke-társaságok, a vállalati kockázati alapok és az üzleti angyalok növelték finanszírozásukat a származási országukon kívüli induló vállalkozásoknál, miközben sok vállalkozói cég mára „globálisnak születik”, hogy kihasználja a nemzetközi lehetőségeket.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Részidő

    1 év

    Összekevert

    Angol

    A változás még soha nem volt ilyen intenzív. Míg a funkciók egy részét automatizálják, néhányat pedig a mesterséges intelligencia veszi át, dolgoznod kell az olyan új készségeken, mint a problémamegoldás, a vezetés, az innováció, a döntéshozatal és a digitális írástudás. A London Met frissített MBA képzése biztosítja ezt az alapvető készségkészletet, hogy boldogulhasson egy bomlasztó világban. Ez az MBA-tanfolyam arra törekszik, hogy felkészítse a végzett hallgatókat arra, hogy jelentős változást hajtsanak végre karrierjükben, ami nagyobb vezetési és irányítási felelősségvállalást, iparágak váltását vagy vállalkozás indítását vonhatja maga után.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • Lagos, Nigéria
    • + 15 more

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Tanuljon online, részmunkaidős vagy távoktatási módot az Egyesült Arab Emírségekből (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Szaúd-Arábiából (Rijád, Jeddah), Nigériából (Lagos, Abuja), Dél-Afrikából (Fokváros, Johannesburg, Durban), Ruandából, Ghánából , India stb. Az egyéves MBA (Master of Business Administration) az egészségügyi menedzsmentben egy átfogó program, amelyet olyan egészségügyi szakemberek számára terveztek, akik nagy karriert várnak az egészségügyi iparban. A program befejezése után a hallgatók az Egyesült Királyságban található Cambridge International Qualifications-ból szereznek posztgraduális oklevelet az egészségügyi menedzsment területén, és az UCAM Universidad Catolica de Murcia-tól az Egészségügyi Menedzsment MBA-t. Az MBA-ban az egészségügy menedzsmentjében beiratkozott hallgatók az 1. részben a nemzetközi humán erőforrás, a stratégiai változásmenedzsment, a stratégiai menedzsment és a vezetés és az üzemeltetés menedzsmentje, valamint az egészségügy menedzsmentje, valamint a vezetés és az egészségügy üzemeltetési menedzsmentjének speciális moduljait vállalják, míg a második részben. a hallgatók befejezik a társadalmi-gazdasági - jogi környezet modult és a szakdolgozatot.

    • Academic City, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az Edinburgh Business School több mint 10 éve kínál Dubaiban MBA programot. A Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság (KHDA) teljes engedélyével az MBA teljes munkaidőben, egy év alatt vagy részmunkaidőben, két év alatt teljesíthető a Heriot-Watt Egyetem campusában, a dubai Nemzetközi Akadémiai Városban. Mint MBA hallgató, teljes campuson és online támogatást kap, és csatlakozhat egyre növekvő nemzetközi hallgatói testületünkhöz egyetemi dubai campusunkban.

    • Ras Al-Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Master of Business Administration (MBA) lehet az esély, hogy karrierjét egy újabb szintre emelje. Ez az ösztönző tanfolyam a komplex, stratégiai üzleti kihívások leküzdéséhez szükséges készségeket tárja fel, lehetőséget adva arra, hogy vezetőként növekedjen szinte bármelyik választott területen.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő, Részidő

    14 hónapok

    Összekevert

    Angol

    MBA programunk nyolc szakból áll. Mi a Lincoln Egyetemen lehetőséget biztosítunk minden hallgató számára, hogy bővítsék látókörüket, mind személyesen, mind tudományosan, és segítséget nyújtunk a sokszínű kultúra növekedéséhez.

    • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A Master of Business Administration (MBA) egy sokoldalú, multidiszciplináris program, amely elviszi a karrier a magasabb szinteken. Ismerje meg, hogy értékeljék és javítsák a műveleteket, dolgozzanak együtt, hogy foglalkozzon a társadalmi-gazdasági kérdésekről a globális gondolkodásmód, és elemzi az üzleti fenntarthatóság és a jövedelmezőség.

    • Prague, Csehország
    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    The MBA program encompasses all the core competencies required for a senior business manager. Whether you are an experienced professional looking for career advancement or a fresh graduate looking to start a career in management, our MBA program will equip you with all the required knowledge and tools. The curriculum puts emphasis on management principles as well as practical knowledge and tools real managers would use in real situations.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • + 1 more

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezzel persze lehet szinkronban a legújabb technológiákat használják a menedzsment területén különböző formái tranzakciókat.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az UOWD Master of Business Administration (MBA) programja az Egyesült Arab Emírségekben a tapasztalt szakemberek számára készült, akik szeretnék kifejleszteni az analitikus, keresztfunkciós készségeket, amelyek támogatják az üzleti vezetői szerepek erős vezetői döntéshozatalát. A program segít a tudás, a kompetenciák és a vezetői készségek fejlesztésében, hogy globális üzleti vezetővé váljon. Az MBA tanterve a nemzetközi üzleti környezetre összpontosít és a releváns feltörekvő témákkal foglalkozik, mint például a vállalatirányítás, a pénzügyek, az üzleti etika és a marketing, a menedzsment és a stratégia szempontjából legmegfelelőbb módon.