MBASTUDIES

Részidős Kereskedelem MBA Képzések Keresése Ázsiában 2021

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Miután az MBA Sales, felvértezi a hallgatók a folyamatos változások és bizonytalanságok a globális piacon. Ez a program legújabb ismereteket, valamint holisztikus nézetek és alkalmazások irányítási modellek alkalmazott eléréséhez kiváló értékesítési célokat. Hozzáadása MBA a címet, azt jelzi, hogy a munkaadók tudják, hogy te vagy a megfelelő értékesítési menedzser vagy a végrehajtó szükséges.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Kereskedelem Üzleti Ügyviteli Mesterek Ázsiában 2021

1 Találatok Kereskedelem, Ázsia Filter

MBA | Marketing eladások

EMAS Eurasian Management & Administration School
MBA
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Orosz
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Tanuljon angolul! Haladó (1) Teljes munkaidős on-campus Oroszországban, (2) Vegyes tanulás vagy (3) Online végrehajtási oktatási program azok számára, akiknek érett modern men ...

Tovább