MBASTUDIES

Részidős Kereskedelem MBA Képzések Összevetése az Amerikai Egyesült Ludwigshafen Németország 2021

Mivel a hatalom, MBA és az ajtókat nyit, a hálózat kínál, és a problémamegoldó készség arra tanít, üzleti diákok kell, hogy legyen foglalkozó oktatási és tegyenek tudatos erőfeszítéseket, hogy megértsék, mit akarnak kijutni MBA diplomát.

Értékesítési lehet egy versenyképes és kihívást jelentő szempont az üzleti világban. Emberek, akik tanulmányozzák értékesítési megtanulják, hogyan kell használni az interperszonális és kommunikációs készségek, valamint a nyereség a háttérben a pénzügyi, közgazdasági és marketing támogatás az értékesítési szolgáltatásokat vagy termékeket, általában egy kiskereskedelem, gyártás, illetve az ipari kapacitást.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Kérj Információt Részidős Kereskedelem MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Ludwigshafen Németországban 2021

1 Találatok Kereskedelem, Ludwigshafen Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

MBA
<
Részidős
<
4 félévek
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine indu ...

Tovább