MBASTUDIES

Részidős Kereskedelem MBA Képzések Keresése Németországban 2021

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Miután az MBA Sales, felvértezi a hallgatók a folyamatos változások és bizonytalanságok a globális piacon. Ez a program legújabb ismereteket, valamint holisztikus nézetek és alkalmazások irányítási modellek alkalmazott eléréséhez kiváló értékesítési célokat. Hozzáadása MBA a címet, azt jelzi, hogy a munkaadók tudják, hogy te vagy a megfelelő értékesítési menedzser vagy a végrehajtó szükséges.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Kereskedelem MBA Diplomák Németországban 2021

1 Találatok Kereskedelem, Németország Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

MBA
<
Részidős
<
4 félévek
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine indu ...

Tovább