MBASTUDIES

Energiatanulmányok MBA-k Keresése Németországban 2020

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

A energetikai tanulmányok középpontjában az energia iránti igények kielégítése áll. A képzés során a hallgatók megismerkedhetnek a különböző energiaforrásokkal, mint a napenergia, a szélenergia, a geotermikus energia, a nukleáris energia vagy a hagyományos energiaforrások. Egyes képzéseken a fókusz a fenntartható energiákon van, illetve a hatékonyság javításán.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

A Legjobb Energiatanulmányok MBA Képzések Németországban 2020

2 Találatok Energiatanulmányok, Németország Filter

Energiagazdálkodás (MBA)

TU-Campus EUREF
MBA
okt. 2020
<
Nappali
<
3 félévek
30 ápr. 2020
Angol
Campus

A TU-Campus EUREF Berlini „Energiamenedzsment” mesterképzése nemcsak az energiagazdálkodási kérdések legújabb ismereteit közvetíti, hanem a mai kihívásokat is megvitatja, és f ...

Tovább

MBA megújuló energiaforrások

Renewables Academy AG (RENAC)
MBA
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Részidős oktatás
<
5 félévek
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az online mesterképzés MBA Renewables egy Master of Business Administration, amelynek középpontjában a megújuló energia és az energiahatékonyság.

Tovább