MBASTUDIES

Részidős Innováció MBA Képzések Keresése Hollandiában 2021

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Innováció MBA Diplomák Hollandiában 2021

2 Találatok Innováció, Hollandia Filter

Master Of Business Administration (MBA) A Vállalkozói és Innovációs

Wittenborg University of Applied Sciences
MBA
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Ha keres, hogy előre a karrier menedzsment vagy új vállalkozói Pathway , vagy elolvas egy karrier az innováció és a stratégiai változások kezelése szektor vagy osztály egy cég ...

Tovább

Mester Digitális Üzleti és Innovációs

Vrije Universiteit Amsterdam
1-year MBA
szept. 2021
<
Nappali
01 ápr. 2021
Angol
Campus

Ez a Mester specializáció biztosítja az Ön számára a megértést a kihívások által felvetett egyre tudásintenzívebb természet.

Tovább