$close

Szűrők

Lásd a találatokat

3 Fejlesztési menedzsment MBA Képzés Összevetése

Az MBA egy olyan szakképzettség, amelyet az üzletvezetésben végzett felsőoktatási tanulmányok befejezésekor kapnak. Az egyik jellemzően folytatja a Master of Business Administration, hogy előre karrierje kilátások és növeli kereső potenciálját. Mi az MBA a Fejlesztési Menedzsmentben? Ez a program arra lett tervezve, hogy felkészítse a hallgatókat az analitikus, stratégiai… Tovább

Az MBA egy olyan szakképzettség, amelyet az üzletvezetésben végzett felsőoktatási tanulmányok befejezésekor kapnak. Az egyik jellemzően folytatja a Master of Business Administration, hogy előre karrierje kilátások és növeli kereső potenciálját.

Mi az MBA a Fejlesztési Menedzsmentben? Ez a program arra lett tervezve, hogy felkészítse a hallgatókat az analitikus, stratégiai és kritikai gondolkodási képességekkel, amelyek szükségesek a vezetői szerephez és az emberek és projektek irányításához. A program keretében felkínált kurzusok kiterjedhetnek a globális üzleti tevékenységekre, a stratégiai üzleti projektekre, a stratégiai menedzsmentre, az emberek vezetésére és irányítására, a marketingre, a mőveletekre és a technológiára és a nemzetközi üzleti környezetre vonatkozó közgazdaságtanra. A tanulók által feltárható konkrét utak magukban foglalják a vállalkozói szellemet, a tanácsadást vagy a technológiát.

Az üzleti fejlődést végző egyéneknek gyakran lehetősége van arra, hogy értékes készségeket csiszoljanak, amelyek bármely területen felhasználhatók. Az erős elemzési és kritikai gondolkodási képességek fejlesztése mellett a diákok is el tudnak mozdulni a sikeres termékfejlesztési projektek tervezéséhez, végrehajtásához és kezeléséhez szükséges ismeretekkel és készségekkel.

A felsőoktatás költsége az iskolától az iskoláig változik, és mennyi egy személy várhatóan fizetni képes egy MBA-t több ponttól függ. A program helyszíne és időtartama a két legfontosabb tényező.

Mivel ez a diplomák annyira interdiszciplinárisak, a program végzős hallgatói sokféle iparágban hajlamosak álláslehetőségekre. Vannak olyan konkrét munkakörök, amelyeket a diplomások számíthatnak a termékfejlesztési menedzser, a kutatási és fejlesztési igazgató, az üzletfejlesztési vezető, a márkafejlesztés vezetője, a szervezeti bővítés menedzsere, a vezető termékfejlesztési vezető, az alkalmazások fejlesztési vezetője vagy a szervezeti tervezés és fejlesztési tanácsadó.

Több intézmény kínál MBA fejlesztési menedzsment, de ha a hallgató úgy dönt, hogy menni függ a helyét, a pénzügyek és a meglévő felelősség. Azoknak az egyéneknek, akiknek teljes munkaidőben vagy családjukkal kell gondoskodniuk, az online tanfolyamok kényelmes ajánlatot jelentenek. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
European Institute of Applied Science and Management
Prága, Csehország

Az ingatlan- és fejlesztési MBA-t az ingatlanszakértők számára tervezték.

Az ingatlan- és fejlesztési MBA-t az ingatlanszakértők számára tervezték. -
1 éves MBA
Részidős
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Mahidol University International College
Bangkok, Thaiföld

Az üzleti modellezésben és a fejlesztésben végzettek várhatóan jól ismerik az üzleti modellezés és fejlesztés elméleti és gyakorlati szempontjait.

Az üzleti modellezésben és a fejlesztésben végzettek várhatóan jól ismerik az üzleti modellezés és fejlesztés elméleti és gyakorlati szempontjait. -
MBA
Nappali
Részidős
2 év
Angol
Campus
 
Vietnamese-German University
Ho Si Minh Város, Vietnam

Szeptember (Kis- és Középvállalkozások Program képzés) nem csak egy nemzetközi program, hanem egy kutatási és képzési program a University of Leipzig és vietnami-német egyetem ... +

Szeptember (Kis- és Középvállalkozások Program képzés) nem csak egy nemzetközi program, hanem egy kutatási és képzési program a University of Leipzig és vietnami-német egyetemen. -
Részidős MBA
Részidős
2 év
Angol
Campus