Filter
MBA
Fidzsi-szigetek A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester a Fidzsi-szigeteken

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Fidzsi-szigetek, hivatalosan a Fidzsi-, egy sziget ország Melanézia a Dél-Csendes-óceán mintegy 1100 tengeri mérföldre északkeletre Új-Zéland 's North Island.

A Legjobb Részidős MBA Diploma a Fidzsi-szigeteken 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Fidzsi-szigetek
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of the South Pacific USP

Nemzetközileg akkreditált Szövetsége által MBA (AMBA), a Master of Business Administration (MBA) program a Graduate School of Business (GBS), a University of the South Pa ... [+]

Nemzetközileg akkreditált Szövetsége által MBA (AMBA), a Master of Business Administration (MBA) program a Graduate School of Business (GBS), a University of the South Pacific (USP) vált piacvezetővé között csendes-óceáni államok, kiváló regionális jó minőség és a relevancia. Ezek a jellemzők nagyban hozzájárultak a növekvő beiratkozások az évtized, és az érettségi több mint 500 diák. A program nem csak teszi a nagyon szükséges és megbecsült hozzájárulás a hiány a képzett vezetők a régióban, hanem ad dicsőség és az egészséges tőkeáramlás USP. Személyes szinten, diplomások jelentett a magas elismerést a keverési elmélet és a gyakorlat, míg a 2007-es Tracer tanulmány megállapította, hogy az USP MBA diplomás átlagosan 66 százalékos béremelés képest előtti MBA jövedelmek. A személyzet a MBA program, mind a tudományos és adminisztratív, úgy találták, hogy jól képzett, tehetséges és nagyon elkötelezett. Ők már sikerének kulcsa a program.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul