MBASTUDIES.HU

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester a Fidzsi-szigeteken

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Fidzsi-szigetek, hivatalosan a Fidzsi-, egy sziget ország Melanézia a Dél-Csendes-óceán mintegy 1100 tengeri mérföldre északkeletre Új-Zéland 's North Island.

A Legjobb Részidős MBA Diploma a Fidzsi-szigeteken 2019/2020

Találat Filter

Masters of Business Administration

University of the South Pacific USP
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 4 év Február 2020 Fidzsi-szigetek Suva + 1 további

Nemzetközileg akkreditált Szövetsége által MBA (AMBA), a Master of Business Administration (MBA) program a Graduate School of Business (GBS), a University of the South Pacific (USP) vált piacvezetővé között csendes-óceáni szigetek egy kiváló regionális jó minőség és a relevancia.