Filter
MBA
Horvátország Zagreb A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Finance and Banking MBA Képzések 2019 Összevetése in Zagreb Horvátországban

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális mértékben, hogy ítélik oda a diákoknak, akik már elsajátították a tanulmány az üzleti. Az MBA diplomát Úgy gondolják, hogy az egyik legrangosabb és legkeresettebb fok a világon.

Horvátország egy jó választás a diákok számára, tanulni egy olyan helyen, jól ismert a gyönyörű tengerpart, a mediterrán és dél-kelet-európai bájjal és gazdag történelmi és kulturális örökségét.

Zágráb óta folyamatosan fejlődő és növekvő, és ma számos oktatási központok, ahol a nemzetközi és a helyi diákok is csatlakozhatnak a fejlett tanulmányok. Zágráb egy forgalmas város, de ez a diákok végtelen lehetőséget, hogy nem a kutatási munkát.

Kérj Információt Finance and Banking MBA Diplomák in Zagreb Horvátországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Finance and Banking, Zagreb

Diplomák
Helyszín
Horvátország
Zagreb
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Zagreb School of Economics and Management

A ZSEM Posztgraduális MBA Pénzügyi és Banki Programja, amely jelenleg a 10 legjobb, Kelet-Európában elterjedt programja közé tartozik, arra törekszik, hogy felkészítse a ... [+]

A Zagreb School of Economics and Management lett a legújabb egyetem, amelyet a CFA Intézet Egyetemi Partnerprogramjába fogadnak. Az MBA Pénzügy és Bankügyek elismerten magában foglalja a CFA Program Candidate Body of Knowledge (CBOK) legalább 70 százalékát, és a programon belül hangsúlyt fektet a CFA Intézet etikai kódexére és gyakorlati normáira. Ez a program a diákokat jól megszerzi a Chartered Financial Analyst® megnevezés megszerzéséhez, amely a világ legelismertebb és elismert befektetési hitelessé vált.

Belépés a CFA Intézet Egyetemi Társulási Programjába a potenciális diákoknak, munkáltatóknak és a piacnak jelzi, hogy a Zagreb School of Economics and Management tanterve szorosan kötődik a szakmai gyakorlathoz, és alkalmas arra, hogy felkészítse a diákokat a CFA vizsgákra való ülésre. A programban való részvétel révén a Zagreb School of Economics and Management évente korlátozott számú hallgatói ösztöndíjat kaphat a CFA program számára.... [-]

Horvátország Zagreb
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul