MBASTUDIES.HU

3 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Finnországban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

A Legjobb 3 Részidős MBA Diploma Finnországban 2019/2020

Találat Filter

Mester üzleti Menedzsment és Vállalkozás

Satakunta University of Applied Sciences
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Augusztus 2020 Finnország Pori Rauma

Keresi a módját, hogy előrelépjen a szakmai és a tudományos életben? A mesteriskola a Business Management és a Vállalkozás területén szorosan kapcsolódik a munkához.

Mesterképzési Program az Oktatási Vezetésben

Tampere University Of Applied Sciences
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 30 hónap Kérj Információt Finnország Tampere + 2 további

Ismerje meg a nemzetközi oktatási kontextusban a vezető emberekkel és üzleti tevékenységgel kapcsolatos alapvető fontosságot. Mesterképzésünk az oktatási vezetésben egyedülálló együttműködési távoktatási program. Főleg online, három kötelező, de interaktív és szórakoztató héten Finnországban szervez.

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

JAMK University of Applied Sciences
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Augusztus 2020 Finnország Jyväskylä

Tanulmányi mesterfokozat Finnországban! A program elsődleges célja, hogy professzionális készségeket, új ötleteket fejlesszen ki, komplex üzleti problémákat oldjon meg, és új üzleti lehetőségeket fedezzen fel. Programunk azoknak szól, akik az üzleti világ többszörös aspektusait tapasztalták, és szeretnék előrelépni a pályafutásukkal és fejleszteni tudásukat. További információ: https: // www. JAMK .fi / hu / Oktatás / képzési programok / mesterfokozatok /