close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Longuenesse Franciaországban 2021

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig el… Tovább

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Mivel a legnagyobb külvárosában Saint-Omer, Longuenesse a község a Pas de Calais részleg található Nord Pas de Calais régió Franciaország. Ez egy kis város, több mint 12.000 lakos.

MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Longuenesse Megtekintése Franciaországban 2021

Kevesebb
További információ Franciaországban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Franciaország

Egy dinamikus angol nyelvtanfolyam, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megértsék az európai kontextus működésének összetett aspektusait.

Egy dinamikus angol nyelvtanfolyam, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megértsék az európai kontextus működésének összetett aspektusait. -
MBA
Nappali
18 hónap
Angol
szept. 2021
Campus