73 MBA Programok ban ben Franciaország for 2024

MBA Programok ban ben Franciaország for 2024Filter
    • Paris, Franciaország
    • Heidelberg, Németország
    • + 2 more

    Teljes idő

    15 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A 45 kredites International Business MBA képzési program három félév alatt és egy nyári ülésen teljes munkaidőben elvégezhető. A program tanfolyamokat kínál, amelyek a pénzügyi, számviteli, marketing és menedzsment menedzsment szempontjaira összpontosítanak. Az esettanulmányok célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a kisvállalkozások, valamint a nagy multinacionális vállalatok vezetői pozícióira.

    • Rennes, Franciaország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A University of Rennes1's Graduate School of Management ( IGR-IAE Rennes ) által 2008 szeptemberében elindított nemzetközi menedzsment mesterképzés kifejezetten a 4 éves közgazdasági vagy menedzsment szakos alapképzéssel rendelkező, angolul beszélő hallgatóknak, valamint a háttérrel rendelkező diplomásoknak szól. a menedzsmenten kívül (mérnöki, kémia, egészségügy, bölcsészet- és társadalomtudományok).

    • Online

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol, Francia

    Az EDHEC Online MBA túlmutat a hagyományos tantermeken. Ez egy transzformatív tanulási út, amely a legmodernebb keresési betekintéseket, valós üzleti eseteket, magával ragadó tanulási tapasztalatokat, valamint személyre szabott vezetői coachingot és fejlesztést ötvöz.

    • Online France

    Teljes idő

    18 hónapok

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    Ha Ön egy aktív vezető vagy vállalkozó, kíváncsi és kreatív, és erős vágya van arra, hogy hozzájáruljon a jelenlegi és jövőbeli átalakulások kihívásainak leküzdéséhez, csatlakozzon MBA programunkhoz, hogy jövőbeli vezetővé váljon! Megtanulja, hogy vezesse a társadalmi technológiai átalakulásokat és fenntartható fejlődési projekteket a szervezeteken belül, valódi hatást gyakorolva a környezetére.

    • Troyes, Franciaország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Y SCHOOLS t 1992-ben hozták létre Groupe ESC Troyes néven. Ez a legfiatalabb francia üzleti iskola. Minden országos akkreditációval rendelkezik (a nemzeti felsőoktatási és kutatási minisztérium teljes elismerését a franciaországi „Conférence des Grandes Ecoles” akkreditálta, stb.), És az EFMD és az AACSB tagja.

    • Bradford, Egyesült Királyság
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
    • + 1 more

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Kínáljuk a világ első és egyetlen MBA-képzését, amely a körforgásos gazdaságra összpontosít. Ennek az új gazdasági modellnek a célja: az erőforrások és az energia hatékonyabb felhasználása; termékek és anyagok újrafelhasználása; nagyobb profitot biztosít a szervezetek számára. Diákként egyedülálló végzettséggel és az első költöztető előnnyel rendelkezik, ami számos új karrierlehetőséget nyit meg. Megtanulhatja a hagyományos MBA program alapvető szempontjait, kiegészítve ennek a kortárs gazdasági modellnek a mélyreható tanulmányozásával – felvértezi Önt azokkal a készségekkel, amelyekre szüksége van a huszonegyedik század üzleti, társadalmi és környezeti kihívásainak kezeléséhez.

    • Nantes, Franciaország
    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az 1 éves MBA egyedülálló élményt nyújt Önnek, hogy újragondoljon a jelenlegi változó környezetben. Az átfogó üzleti képzés, a tapasztalati tanulás és az innovatív struktúra ötvözésével lehetővé teszi ötleteinek gyökereit.

    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    15 hónapok

    Az egyetemen

    Francia

    • Grenoble, Franciaország
    • Tbilisi, Grúzia

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Legyen változásvezető a Grenoble teljes idejű MBA programjával, ahol az innováció, a fenntarthatóság és a gyakorlati tanulás nemzetközi környezetben találkozik. A vibráló Grenoble-i ökoszisztémában - a technológia és az innováció központjában - elhelyezkedő programunk egyedülálló globális perspektívát kínál, amelyet arra terveztek, hogy a jövő karrierjét formálja.

    • Montpellier, Franciaország

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az MBS Digital Executive MBA online végzett felsővezetők, vezetők vagy vállalkozók számára készült, akik szeretnék bővíteni stratégiai, vezetési, pénzügyi és marketing készségeiket. Miközben integrálja a fenntartható fejlődés és a digitális átalakulás elveit. A program olyan szakemberek számára készült, akik karrierváltást és/vagy felgyorsulást keresnek.

    • Île-de-France, Franciaország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    Az MBA program fejlett vezetési készségeket fejleszt, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek, lehetővé téve számukra, hogy nagy felelősséggel rendelkező pozíciókat töltsenek be a vállalati világban. A ambiciózus vezetők számára kifejlesztett, karrierjük előmozdítását célzó program lehetővé teszi számukra, hogy szélesítsék szakmai látókörüket, és maximalizálják potenciáljukat, hogy versenyezzenek a szakmai szervezeteken belüli magas felelősségű pozíciókért.

    • Paris, Franciaország
    • Madrid, Spanyolország
    • + 4 more

    Teljes idő, Részidő

    10 hónapok

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    MBA Nemzetközi Menedzsmentünk a fiatal szakembereknek az üzleti készségekkel és gondolkodásmóddal rendelkezik a sikeres nemzetközi karrierért.

    • Île-de-France, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A hallgatók ezután szakmai tapasztalataikat több tudományágat átfogó integrációs kurzusokkal kombinálják. A program egy üzleti tanácsadó projekttel zárul francia és/vagy európai partnercégekkel. A tanácsadó projektben hallgatói csapatok dolgoznak megoldásokat konkrét üzleti problémákra. Az MBA program magában foglal egy üzleti körutat Franciaországban vagy Európában.

    • Rennes, Franciaország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Fenntarthatósági Átalakítás MBA Menedzsmentje, hogyan teremthet értéket a fenntartható fejlődés? Ez a kihívás ennek a specializációnak, amely szilárd, átfogó tudásbázist ad a megújuló energia és a CSR területén, elsajátítja a zárt hurkú ellátási lánc folyamatait, és megérti az e fejlesztésekhez kapcsolódó jogi korlátokat.