MBASTUDIES.HU

Hospitality Management MBA-k Összevetése Nyugat-Európa 2019

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Hospitality Management MBA-k Áttekintése Nyugat-Európa 2019

7 Találatok Hospitality Management, Nyugat-Európa Filter

MBA Vendéglátás és Idegenforgalom (Távolság a következőtől:

OSTELEA | Distancia
On-line Részidős oktatás 1 év September 2019 Spanyolország Spain Online

Az MBA a Vendéglátás

MBA Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment

SHG Geneva
Campus On-line Nappali 2 év February 2020 Svájc Geneva + 1 további

Természetesen az egyik legjobb MBA diploma Svájcban és a világon vezető szerepet tölt be a Hospitality Managementben. Minden osztályon képzõdsz majd, hogy igazgatóvá válj.

MBA a vendéglátás és idegenforgalom menedzsment

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campus On-line September 2019 Spanyolország Madrid Amerikai Egyesült Államok Tampa + 1 további

Indítsa el jövőjét a Nemzetközi Vendéglátás és Turizmus Menedzsmentben. A Nemzetközi Vendéglátás és Turizmus Menedzsment MBA Program ideális helyszíneket nyújt a diákok és szakemberek számára az üzleti, szállodai / éttermi menedzsment, turizmus vagy kapcsolódó területeken, akik haladó üzleti diplomát szeretnének keresni.

MBA Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment

SHG Paris
Campus Nappali 2 év September 2019 Franciaország Île-de-France

Biztosan az egyik legjobb MBA diploma Franciaországban és a világon vezető szerepet tölt be a Hospitality Managementben. Minden osztályon képzõdsz majd, hogy igazgatóvá válj.

M.Sc. Diploma a globális üzleti menedzsmentben

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Lucerne

Az M.Sc. A globális üzleti menedzsment célja a hallgatók a főiskolai végzettséggel, szakmai tapasztalattal vagy anélkül. A mai globális és gyorsan változó környezetben megérti a gazdasági és emberi menedzsmentet. Magas színvonalú és innovatív oktatást biztosít, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy készségeket és fegyelmet szerezzenek a szolgáltatási szektor vezetői vagy más iparágak széles körében.

MBA Vendéglátás Menedzsment

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
Campus 2 év January 2020 Svájc Lenk im Simmental

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjeként szolgálnak, a diákokat a tanulás és az egyéni tanulás segítségével irányítják.

MBA Vendéglátás Menedzsment

The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H)
Campus 2 év April 2019 Svájc Weggis

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjeként szolgálnak, a diákokat a tanulás és az egyéni tanulás segítségével irányítják.