MBA

Általános információk

Program leírás

Az Ariel University (AU) MBA programjának célja a hallgatók átfogó irányításának kialakítása és előkészítése, hogy hatékonyan működjenek vezetői pozíciókban az üzleti, kormányzati és civil szervezetekben. A program az elfogadott MBA tanterveket követi az izraeli és külföldi vezető üzleti iskolákban, és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a különböző területeken sikeresek legyenek, Izraelben és a világ bármely táján.

Ebben az angol nyelvű hallgatóknak szóló programban az első évet angolul folytatják, fokozatosan héberre váltva, miközben a hallgatók megtanulják a nyelvet, ideértve a héber üzleti feltételeket is. A második évben a tanulmányokat héber nyelven tartják, bár a legtöbb olvasat továbbra is angolul történik.

Ez a kétéves (hat szemeszter) program egy teljesen akkreditált izraeli mesterfokozathoz vezet, és lehetőséget ad arra, hogy elmerüljön Izrael mindennapi életében.

Utoljára frissítve Július 2019

Az iskoláról

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major ... Tovább

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major institution of research and higher education. The university’s bold new spirit is flowing from the Land of Israel, the home of the Bible, into the heart of academia. Ariel University presents a fresh perspective on contemporary Zionism and strives to revive the values of nation-building through dedication to excellence in science and research and championing social challenges. Kevesebb