MBA

Általános információk

Program leírás

Az IUJ MBA

Globális perspektívák a globális vezetők számára

Ázsia szívében fekvő látványunkból élénk globális környezetben egyedülálló perspektívát kínálunk a világnak. A International University of Japan kulturálisan változatos egyetemünk, a mi helyünkkel és Ázsiába való betekintéssel együtt, gazdagítja oktatási tapasztalatait. Két év után az IUJ , a diplomások nem csak MBA-vel rendelkeznek, hanem egy egyedülálló globális perspektívával, valós nemzetközi vezetői tapasztalattal és egy erős üzleti hálózattal Japánban és a 80 másik országban világszerte, ahol az IUJ alumni kormányzati és üzleti vezetői. Ez az IUJ előnye.

Tanulmány a feltörekvő piacokról. Az IUJ MBA program nagyobb hangsúlyt fektet a feltörekvő piacokra, különös hangsúlyt fektetve Kína, India és más délkelet-ázsiai piacokra. A GSIM kiemeli Japán egyre fontosabb szerepét az új és fenntartható üzleti erőfeszítések növekedésében ebben a régióban, valamint azok jelentőségét a globális globális versenyképességben.

IUJ diplomások iránti kereslet. IUJ diplomások képzettebbek, mint az átlagos MBA. Dolgoztak japán és multinacionális vállalatokkal MBA programjuk során. Ők is tapasztalattal rendelkeznek több mint 50 ország osztálytársaival való együttéléshez és munkához, akik közül sokan megvalósultak, üzletemberek és köztisztviselők. A nemzetközi tájékozódás és a kultúrák közötti kommunikációs készségek, a világszínvonalú gyakorlati oktatással és a legfejlettebb technológiával való szakértelemmel kombinálva, az IUJ diplomások rendkívül vonzóvá teszik a munkaadókat. Az IUJ tapasztalata japán és nemzetközi. IUJ Japánban való elhelyezkedése ideális az Ázsia-programhoz, külön Ázsia fókuszban. IUJ vidéki helyzete lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtapasztalják a hagyományos japán kultúra csodáit. A Cosmopolitan Tokyo, a világ legszórakoztatóbb és legdivatosabb városa, könnyen elérhető a golyóvonat segítségével. A diákok tudományos és üzleti lehetőségekkel rendelkeznek ezen a világ pénzügyi központjában.

A mi MBA helyezi elsőbbséget az üzleti karrierjét. Útlevél a választott karrierlehetőségekhez, a legjobb cégek felveszik az IUJ MBA-t. Támogatás az egyetemes világhálózat, a világszínvonalú karok, a regionális közösségek, a multinacionális vállalatok és a kormányok támogatása. Lépjen az izgalmas menedzsment karrierre a pénzügyek, a marketing, az informatika, a HR, a számvitel, a műveletek, a tanácsadás, az általános menedzsment és a további tevékenységek terén.

Miért az MBA az LUJ-ból

 • Mi vagyunk az egyetlen japán üzleti iskola, amely szerepel az Economist Intelligence Unit rangos "Top-100 B-Schools of the World" rangsorában az elmúlt öt évben.
 • Van egy világszínvonalú kar, széles üzleti tapasztalattal, aki a helyi, regionális, nemzeti és multinacionális vállalatokkal együttműködik kutatási és osztály-alapú projektekhez.
 • A kulturális sokszínűség valódi tapasztalata minden osztályban
 • Világszerte több mint 35 csereprogramunk van, köztük az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában
 • Kiemelkedő nyelvi programok angol és japán nyelvtudás számára
 • A korszerű E-Lab
 • Mindegyik lakótelepen, Japán gyönyörű hóvidékének szívében található.

MBA Programszerkezet

Az IUJ MBA programja célja, hogy a hallgatók széles körű tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkezzenek a jövőbeli karrierjük számára. Az első év tanterve az alapvető alapvető tanfolyamokból áll.

Az MBA professzorok rendszeresen kutatást folytatnak és konzultálnak a szponzoráló cégekkel, kormányzati szervezetekkel és a helyi közösséggel, beleértve a Niigata prefekturális kormányát. A kétéves MBA program során a diákok többféle tevékenységet végeznek.

A második év tanterve, az MBA kutatási jelentés az egyetlen alapvető követelmény, így az MBA hallgatóknak sok rugalmasságot biztosítanak arra, hogy az érdeklődésükre számot tartó területekre összpontosítsanak. Az MBA hallgatók kiválaszthatják a pénzügyi, marketing, menedzsment, vagy informatikai / informatikai szakterület „koncentrációs területét”, ha úgy kívánják, hogy a jövőbeni pályára álljanak. A koncentrációs terület bejelentése érdekében a diákoknak legalább 12 kreditet kell kapniuk ezen a területen. 48 kredit szükséges a fokozathoz.

Minimális felvételi képesítések

A Nemzetközi Menedzsment Iskola a következő képesítéssel rendelkező személyeket tekintheti jogosultnak:

 1. Akiknek akkreditált négyéves főiskolai vagy egyetemi diplomájuk van, vagy legalább egy tizenhat éves formális iskolai végzettséggel rendelkeznek.
 2. Azok, akik diplomát szerzettek olyan országban, ahol kevesebb, mint 16 éves formális iskolai végzettségre van szükség ahhoz, hogy a diplomát elvégezzék, és akik egyetemi diplomájuk után egy vagy több éves kutatási tapasztalattal rendelkeznek egy egyetemi intézményben; minimális életkora. (A pályázati dokumentumok részeként a tudományos kutatási tapasztalatra vonatkozó hivatalos levél szükséges.)
 3. Bizonyos esetekben azok, akik egy olyan országban, ahol 15 éves formális iskolai végzettségre van szükségük, hogy a szakképzés befejezéséhez szükségesek, de nem rendelkeznek kutatási tapasztalattal, akkor azok az alapképzési teljesítmény alapján jogosult pályázóknak tekinthetők.
 4. Azok, akik két évet töltöttek be a középiskolán (pl. Főiskolán vagy szakiskolán), több mint két éves munkatapasztalattal rendelkeznek, minimum 22 éves korukban, és további esszét nyújthatnak be az „én egyedülálló sajátosságaira”. munkatapasztalat és hogyan járulnak hozzá az MBA programhoz vagy az IUJ e-Business Management Programjához. "

GSIM, IUJ AACSB nemzetközi akkreditációt IUJ

2018. február 20-tól az IUJ büszkén szerzett akkreditációt az AACSB International, az üzleti iskolák minőségbiztosításával foglalkozó vezető hatóságától.

Kérjük, olvassa el az AACSB általános közleményét, az AACSB hírszolgálatát, valamint a regionális közleményt, amelyet az AACSB körülbelül 100 újságírónak küldött a közvetlen régióban.

IUJ lett a japán négy AACSB akkreditált egyetem, és Japánban az első akkreditált angol-középiskolai egyetem.

A GSIM AACSB Journey-ról

A GSIM 2014-ben kezdte meg az AACSB akkreditációs útját.

Azóta a GSIM jelentős átalakulásokat hajtott végre küldetésében, politikáiban, tantervében, a tanulás biztosításában, a karkutatásban és az elégségességben, hogy megfeleljen az AACSB szabványoknak.

2017 júliusában a GSIM benyújtotta zárójelentését az AACSB-nek. 2017 novemberében három szakértői szakértői csoport látogatta meg az egyetemet. A GSIM most az egyik módja a folyamatos fejlesztésnek.

„Az egész iskola izgatott megszerzésére AACSB akkreditáció, amelyen keresztül vagyunk elkötelezettek, hogy a magas színvonalú oktatás, miközben arra törekszik, hogy elérje a legnagyobb potenciállal a jövőben”, mondta IUJ elnök Hiroyuki Itami és IUJ GSIM Dean Wenkai Li.

„Szeretnénk megköszönni az AACSB mentorának, a szakértői szakértőknek és az AACSB vezetőinek és munkatársainak mérhetetlen segítséget és útmutatást. Szeretnénk megköszönni a kiváló és fáradhatatlan munkát a GSIM diákok, az alumni, a kar, a személyzet, az IUJ vezető vezetője és más érdekeltek IUJ .

Kiyo Ogushi (1992-es MBA osztály), a Fuji Xerox Learning Institute elnök-vezérigazgatója, 2019 AACSB befolyásoló vezetője

A negyedik éves kezdeményezés 33 üzleti iskolai diplomát ismer fel, amelyek tartós hatást gyakorolnak a világra.

[Minami Uonuma, Niigata] (2019. február 5.) - A International University of Japan kijelentette, hogy Kiyo Ogushi (1992-es osztály) az AACSB International (AACSB) által elismert 33 üzleti iskolai végzettség egyik tagja. —Az befolyásos vezetők 2019-es osztálya. Az éves kihívás elismeri az AACSB által akkreditált iskolák jelentős öregdiákjait, akiknek inspiráló munkája modellként szolgál az üzleti vezetők következő generációjának.

IUJ asszony, az IUJ Nemzetközi Menedzserképző Iskola által jelölt, jelenleg a Fuji Xerox Learning Institute elnök-vezérigazgatója. 24 éves tapasztalattal rendelkezik vezetői és szervezeti fejlesztés, változáskezelési kezdeményezések és tehetségfejlesztés terén. Az Ogushi oktatási és képzési tanácsadó szakértelme számos japán vállalatvezetőt érintett, segítve őket a vezetői és vezetői készségek globális színvonalának elérésében. Hasonlóképpen, ő is példaképe az edzők és edzők következő generációjának, segítve karrierjüket. Emellett, mint egy japán vállalat elnök-vezérigazgatója, képes arra, hogy inspirálja más japán női munkatársakat, hogy vezetőkké váljanak a területükön.

Munkája él a különböző programok által, amelyeket a következő edzőcsoportok hajtanak végre, akiket azonosít és inspirál a folyamatos fejlődésük lehetővé tételére.

„Az IUJ büszke arra, hogy az egyik kiemelkedő MBA diplománk az AACSB, mint az AACSB akkreditált programja, mint befolyásos vezetője volt,” - mondta Dr. Wenkai Li, az IUJ üzleti iskolájának dékánja. Kiyo Ogushi válaszolt: „Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen lehetőséget kapok arra, hogy elismerjék befolyásos vezetőként. Alázatos vagyok.

„Az AACSB megtiszteltetés számomra, hogy felismerte a Kiyo Ogushit és elismerését fejezi ki a Fuji Xerox Learning Institute-ban elért eredményeiért, mint az üzleti oktatás vezető példája a világon,” mondta Thomas R. Robinson, az AACSB elnök-vezérigazgatója. „A 2019-es befolyásoló vezetők hátterének, iparágainak és karrierlehetőségeinek sokfélesége azt mutatja, hogy az AACSB által akkreditált iskolák a diplomásokat sikeresen készítik, ahol a szenvedélyeik elveszítik őket.”

A negyedik év, az Influential Leaders kihívása közel 200 üzleti iskolai diplomát ismer fel az üzleti életben és a társadalomban való tartós hatás létrehozása érdekében. Minden honorees szerzett egyetemi, posztgraduális vagy doktori fokozatot a világ több mint 800 AACSB-akkreditált üzleti iskolájában. Az Influential Leaders kihívásával kapcsolatos további információkért és a teljes tiszteletbeli listák megtekintéséhez látogasson el a www.aacsb.edu/influential-leaders oldalra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Tovább

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Kevesebb