MBA

Általános információk

Program leírás

A Shenzhen, Kína virágzó vállalkozói városában, és közvetlenül Hongkong pénzügyi központjával szomszédos helyen, a Peking University HSBC Business School (PHBS) pekingi egyetem történelmi jelenlétét hozza az ország déli részére, és a világ egyik legfontosabb a legígéretesebb és legdinamikusabb nagyvárosi területeken. Kevés más régió Kínában kínál megfelelőbb beállítást egy intézmény számára, hogy ez az ország legelső diploma üzleti iskolába.

PHBS-20190918-10" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135808_SEEN-PHBS-20190918-10.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-10" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Az EFMD által az EPAS-hez és az AACSB - PHBS akkreditált PHBS hírneve gyorsan növekedett, és az üzleti oktatás területén a nemzetközi kiválósági központ.

PHBS teljes munkaidős angol MBA programot és részmunkaidős kínai MBA programot kínál, és ötvözi az általános menedzsment elméletet, a globális üzleti vállalkozások mély megértését, és célja, hogy segítse a hallgatókat a hatékony menedzsment képességek és betekintések fejlesztésében.

A tanév két félévből áll, melyek mindegyike két modulból áll. Minden modul kilenc hétig fut. Ezen kívül a kar tagjai megszerzett PhD fokozatot rangsorolt ​​egyetemek a világon, és minden kurzus kizárólag angolul.

Tanterv

PHBS kétéves MBA programjai lehetnek angol vagy nappali tagozatos MBA hétköznapi órákkal, vagy kínai nyelvű részmunkaidős MBA hétvégi órákkal azok számára, akik jelenleg dolgoznak, hogy folyamatosan folytathassák foglalkoztatásukat. A kar tagjai megszerezték a PhD fokozatot a világ legmagasabb rangú egyetemein, és a világ legnagyobb vállalatain dolgoztak, így valós tapasztalataikat az osztályterembe hozták. A tanfolyamok közé tartozik a vezetői közgazdaságtan, az üzleti statisztikák, a kínai és a világgazdaság, a pénzügyi számvitel, a szervezeti magatartás, az üzleti kommunikáció, az emberi erőforrás menedzsment, a vállalkozói készség stb.

A program célkitűzései

A programok kiváló minőségű menedzsment oktatást nyújtanak a hallgatók számára innovatív szellemmel a közgazdaság, menedzsment és pénzügy terén, amelyek az általános menedzsment elméletre vonatkoznak, összeállítva nemzetközi összefüggésben a mai globális üzleti aréna mély megértése érdekében.

PHBS 2 éves MBA programjának célja, hogy elősegítse a hallgatók szilárd alapjainak felépítését a menedzsment elméletben, menedzsment ismeretek megszerzését és a hatékony vezetési készségek fejlesztését.

PHBS-20190918-16" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135806_SEEN-PHBS-20190918-16.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-16" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Hogyan kell alkalmazni?

Töltse ki az online jelentkezési űrlapot és küldje el a felvételi okmányokat a Nemzetközi Irodának.

Alkalmazási követelmény

  • Egy elismert egyetemen alapképzéssel kell rendelkeznie;
  • Igazolnia kell az angol nyelv ismeretét kielégítő TOEFL (90 vagy újabb) vagy IELTS (6,5 és újabb) pontszámmal, kivéve, ha anyanyelvi angolul beszélsz;
  • Nem kínai állampolgárnak kell lennie, érvényes útlevéllel;
  • A GMAT és a GRE pontszámok nem kötelezőek, de figyelembe kell venni a felvételt.

Jelentkezési határidő

Prioritási határidő

December 6 th

Rendszeres belépés

Március 31 st

Ösztöndíj

PHBS iskolai finanszírozású ösztöndíjat hozott létre a nemzetközi hallgatók számára. Az ösztöndíj a képzett hallgatók számára kiemelkedő teljesítményt nyújt akár fél-, akár teljes tandíjjal.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra itt

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Un ... Tovább

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions but also to develop its own world-class reputation. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited