MBASTUDIES

Részidős Környezetvédelmi tanulmányok MBA Képzések Keresése Egyesült Arab Emírségekben 2021

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

MBA a környezetvédelem egy olyan program célja azoknak, akik szeretnének karriert építeni a fenntartható iparágakban. A fejlesztés a globális piacon, a zöld gazdaság része volt az állandó változás a globális üzleti, mint a válasz a környezeti felelősség. Ez a program felvértezi a hallgatók átfogó ismereteket és készségeket az üzleti adminisztráció, amelynek középpontjában a zöld iparágak.

Az Egyesült Arab Emirátusok, néha csak az úgynevezett Emirates, vagy az Egyesült Arab Emírségek, egy arab ország délkeleti részén, az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben, határos Omán a keleti és Szaúd-Arábia a déli, valamint a közös tengeri határok és Katar és Irán.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Környezetvédelmi tanulmányok MBA Diplomák Egyesült Arab Emírségekben 2021

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Egyesült Arab Emírségek Filter

MBA az egészségbiztonság és a környezetvédelem területén

Swiss School of Management Dubai
MBA
szept. 2021
<
Részidős
Angol
Campus

Ez a tanfolyam bemutatja az irányítási rendszereket és a minőségbiztosítási módszereket, amelyeket az egészségügyi, biztonsági és környezeti osztályok és programok működési és ...

Tovább