Környezetvédelmi MBA MBA Képzések

Környezetvédelmi MBA MBA Képzés Összevetése

Környezetvédelmi MBA

Amikor a legtöbb ember úgy gondolja, hogy valaki egy MBA, az ötlet egy üzleti edzett, komoly szakmai jut eszembe; azonban van még a területén üzleti adminisztráció, mint a fekete öltöny és a rövid esetekben. Szeretné tudni, "Mi az MBA környezet?" Te azt szeretné, hogy ezt a kifizetődő lehetőséget.

Ahogy a világ egyre inkább környezetbarát óvatosabb, nagy vállalkozások teszik a váltás az energiát, elterjedt a figyelmet a fogyasztók körében és az alkalmazottak, és létrehozza a zöld üzleti gyakorlat. Az MBA a környezetvédelmi program célja, hogy oktassák a résztvevők, a környezetvédelmi politika és megtanítani nekik, hogyan kell integrálni, hogy a tudás, hogy a szakmai világban. Ez magában foglalja politikák szervezetek, oktató mások a zöld hatását, és segít, hogy létrehozzák és támogassák a környezetbarát üzleti gyakorlat.

Mert van egy erős nyomást a szakmai világban a környezettudatosság növelése, a munkaerőpiacon jó senkinek folytat ilyen mértékű. Azonban sok a tudat, hogy ők dolgoznak, hogy a világ egy jobb hely a legnagyobb motiváló erő.

Bár az ára iskolába járó változik intézmény, van még sok más lehetőség áll ma, mint amennyi egykor. Nem volt olyan régen, hogy folytató MBA jelentette teszed a karrierjét tartásban, és megy vissza az iskolába, két-négy évben. Nem csak ez az egy ijesztő gondolat, ez is drága egy; Azonban a növekedés az online mester programok ma bárki mehet vissza az iskolába. A legtöbb online intézmények nyújtanak megfizethető, rugalmas órák kifejezetten a tanulók, akik további kötelezettségeket az iskolán kívül.

Sok munkahely áll rendelkezésre azok számára, akik szerezni egy MBA környezet. A közelmúltban, a nagy cégek keresnek Környezetvédelmi vezetők kialakítása és a környezetvédelmi tudatosság politikákat. További karrier lehetőségek közé tartozik a dolgozó non-profit szervezetek, szolgáló projektmenedzserek, vagy dolgozik a kormány.

 

Iránt érdeklődő diákok folytat mértékben online kell kezdeni feltárásával honlapunkon és kutató programokat kínálunk. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

MBA - középpontban a megújuló energia és a környezeti menedzsment

SRH Hochschule Berlin
Campus Nappali 3 félév March 2019 Németország Berlin

Készüljön fel kihívást jelentő feladatok felső vezetés egyik leggyorsabban növekvő ipari ágazatok világszerte! [+]

MBA - Fókuszban a megújuló energia és Környezetgazdálkodási

A kurzus célja elsősorban a szakemberek a megújuló energiaforrások és környezeti menedzsment területén, akik szeretnének szerezni mélyebb üzleti ismeretekkel ahhoz, hogy jogosultak vezetői pozíciókban.

A megújuló energiaforrások és környezeti menedzsment területén olyan terület jelentős karrier. Vezetők, akik mind a tapasztalat és a kiterjesztett ismerete a környezeti menedzsment iránt nagy a kereslet. Az MBA kiemelve a megújuló energiákat és a környezetvédelmi programokat lehet megszerezni a szükséges üzleti ismeretek és megismerni a megújuló energiaforrások ipar anélkül, hogy egy kis szünetet a munka és a karrier.... [-]