Filter
MBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Közösségi kapcsolatok MBA Képzés Összevetése

A Master of Business Administration is ismert MBA. Ez egy posztgraduális diploma, amely mélyreható üzleti koncepciókat kezdve a marketingtől az irányításig. A mesterfokozat megszerzése segíthet az egyéneknek a karrierjük előmozdításában.

Mi az MBA a Public Relations-ban? A képzési program segítheti a hallgatókat a szervezetek láthatóságának és hírnevének növelésében. A tanterv általában olyan területekre koncentrál, mint a kommunikációs stratégiák, a fogyasztói bizalom, a márka menedzsment és az üzleti eredmények. A tantárgy témái a pénzügyi, a számviteli, a nemzetközi piacok és a belföldi kereskedelem. A diákok is megtanulják, hogyan készítsék el a magánszféra, a vállalati és a nonprofit szervezetek számára a nyilvánossággal kapcsolatos üzeneteket. Ez magában foglalhatja a közösségi médiakampányokat és sajtóközleményeket. A program jellemzően intenzív kutatást és írást igényel. A tanulmányok általában egy-két éven belül befejeződnek.

A hallgatók üldözését Master of Business Administration Public Relations gyakran erős kommunikációs, vezetői és írói készségek. A készségek segíthetnek abban, hogy sikeresek legyenek a modern üzleti környezetben. Ezek a készségek is segíthetnek nekik abban, hogy kitűnjenek a személyes életükben.

A tandíj és díjak egy MBA a Public Relations ingadozik az iskolától függően. A beiratkozási idő is tényező. A diákokat arra ösztönzik, hogy kutassák az érdeklődésükre álló intézményeket.

A PR területén egyre nagyobb igény mutatkozik a szakemberek számára. Azok a diplomások, akik MBA-t tartanak a Public Relations-ban, munkát találhatnak PR-cégekkel, reklámcégekkel, vállalatokkal és nonprofit szervezetekkel. Számos lehetséges karrierlehetőség van az egyén számára. A leggyakoribb pozíciók közé tartoznak a projektmenedzser, a számlavezető, a marketingkutató, a közösségi kapcsolatok koordinátora és a PR-szakemberek. Bár ez gyorsan növekvő foglalkozás, nagyon versenyképes is.

A Master Of Business Administration Közönség programokat kínálnak világszerte. A diákok az online osztályok megszerzésével szerezhetik meg diplomájukat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Közösségi kapcsolatok

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Végén Master (MBA) in Business Law and Public Relations tanulmányi program a diplomások össze elmélet saját munkáját tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismerete ... [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Szakembereknek

A mester a gazdasági jog és a Public Relations (MBA) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

Végén Master (MBA) in Business Law and Public Relations tanulmányi program a diplomások össze elmélet saját munkáját tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismerete a gazdasági jog és PR. Diákok vannak ellátva hasznos üzleti eszközök és elméletek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetek e területen.... [-]

Svájc Zürich
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
16 - 20 hónap
On-line
Bővebben magyarul
EU Business School

A kommunikációhoz és a public relationshoz szükséges készségeket drasztikusan újradefiniálta a társadalmi és digitális média előrehaladása. A területen dolgozó szakembere ... [+]

A kommunikációhoz és a public relationshoz szükséges készségeket drasztikusan újradefiniálta a társadalmi és digitális média előrehaladása. A területen dolgozó szakembereknek össze kell hangolniuk az egyre összetettebb PR-kampányokat, és bonyolult stratégiákat és mikrocélzásokat kell meghatározniuk annak biztosítására, hogy a szervezet kulcsfontosságú üzenetek eljussanak a legfontosabb célközönségéhez. Ez a program biztosítja a diákoknak azt a know-how-t, amire szükségük van ahhoz, hogy a jelenlegi tendenciák előtt maradjanak, és alkalmazzák a legújabb technológiákat és kommunikációs stratégiákat.

Időtartam: Három félév / egy év (90 kredit)... [-]

Svájc Geneva Spanyolország Barcelona Montreux Németország Munich Switzerland Online  + 4 Több
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul